Makelaar worden

Campermakelaar worden

Campermakelaar.nl is een jonge organisatie met enthousiaste makelaars die hun sporen verdiend hebben binnen de camperbranche. Campermakelaar.nl heeft het bedrijf klaar voor de komende jaren, streeft naar landelijke dekking en wil graag met collega makelaars samenwerken om dat te kunnen realiseren.

Wij hebben er bewust voor gekozen niet een standaard franchise formule te hanteren maar elke makelaar die zich bij ons aansluit een belang in de organisatie te geven. Gezamenlijk gaan we de markt bewerken. Ons gaat het erom dat wij allen een goede marge kunnen realiseren

Waarom Campermakelaar.nl

Het zakelijk model van Campermakelaars.nl biedt niet alleen voordelen voor haar klanten, maar ook voor de ondernemers. Wij zijn ervan overtuigd dat onze transparante visie de groei van Campermakelaar.nl zal waarmaken.

Campermakelaar.nl biedt een volledig productenpakket onder één dak.

Campermakelaar.nl werkt nauw samen met gerenommeerde partijen voor bijvoorbeeld; garantie, inruil, financiering, lease, veilingen, etc.

Campermakelaar.nl is een bedrijf waarin alle campermakelaars een belang hebben. We hebben geen voorraad of duur pand. Onze kosten zijn erg laag. Ons dagelijks bestuur werkt een aantal uren per week aan de organisatie en daarnaast ook als Campermakelaar.

Wat wij van u verwachten;

Wij bieden samenwerking aan met service gerichte partners die goed met mensen kunnen omgaan, die begaan zijn met het campervirus en gemotiveerd, enthousiast en gedreven zijn. U dient u zich daarbij te realiseren dat het geen 9 tot 5 job is.

Geïnteresseerd?
Neem vandaag nog contact met ons op.

13 + 11 =