Makelaar worden

Campermakelaar worden

Op dit moment, januari 2024, hebben we mogelijkheden in de regio’s Noord-Holland-west en Gelderland-oost.

Campermakelaar.nl is een jonge organisatie met enthousiaste makelaars die hun sporen verdiend hebben binnen de camperbranche. Campermakelaar.nl heeft het bedrijf klaar voor de komende jaren en heeft een landelijke dekking.

Wij hebben er bewust voor gekozen niet een standaard franchise formule te hanteren maar elke makelaar die zich bij ons aansluit een belang in de organisatie te geven. Gezamenlijk bewerken we de markt.

Het succes van Campermakelaar.nl

Door het enorme succes van campermakelaar.nl en de manier waarop de organisatie is vormgegeven hebben wij op dit moment een wachtlijst van mensen die zich aangemeld hebben om campermakelaar te worden.
De selectie criteria bij ons zijn streng en als men dan eenmaal campermakelaar is geworden is men dat meestal voor lange tijd. Wij hebben een sterk stabiel team met een landelijke dekking die elkaar meer dan scherp houdt.
Een slechte review zitten wij niet op te wachten. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare.
Je krijgt bij campermakelaar.nl dan ook alleen te maken met echte toppers uit de branche die zeer kritisch op elkaar zijn.

Wachtlijst

Campermakelaar.nl is een begrip geworden in Nederland waarbij onze klanten de beste reclamemakers zijn. Wij hebben een ruime landelijke dekking met makelaars.
U kunt zich opgeven en komt bij ons op de wachtlijst voor een bepaalde regio.

Op dit moment, januari 2024, hebben we mogelijkheden in de regio’s Noord-Holland-west en Gelderland-oost.

Waarom Campermakelaar.nl

Het zakelijk model van Campermakelaars.nl biedt niet alleen voordelen voor haar klanten, maar ook voor de ondernemers.

Campermakelaar.nl biedt een volledig productenpakket onder één dak.

Campermakelaar.nl werkt nauw samen met gerenommeerde partijen voor bijvoorbeeld; garantie, inruil, financiering, lease, veilingen, etc.

Campermakelaar.nl is een bedrijf waarin alle campermakelaars een belang hebben. We hebben geen voorraad of duur pand. Onze kosten zijn erg laag. Ons dagelijks bestuur werkt een aantal uren per week aan de organisatie en daarnaast ook als Campermakelaar.

Wat wij van u verwachten;

Wij bieden samenwerking aan met service gerichte partners die goed met mensen kunnen omgaan, die begaan zijn met het campervirus en gemotiveerd, enthousiast en gedreven zijn. U dient u zich daarbij te realiseren dat het geen 9 tot 5 job is.

Geïnteresseerd?
Neem vandaag nog contact met ons op.

E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.