fbpx

Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter.

4.9
4,9 rating
4.9 vanuit 5 sterren (gebaseerd op 53 beoordeling)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Niet goed0%
Slecht0%

FANTASTISCH: 10 sterrenwaardig!

5,0 rating
3 augustus 2020

Jeroen Last heeft mij super geholpen namens Campermakelaar.nl. Van de intake tot aan de verkoop ging alles keurig in overleg, met transparante en eerlijke afspraken. Jeroen dacht goed mee met mijn wensen en ook met de koper, waardoor het voor alle partijen prettig zakendoen was. Ik vond het vooral knap dat Jeroen ondanks de Corona crisis en het feit dat het een bijzondere camper (expeditievoertuig) is, toch heeft doorgezet om de verkoop meer dan succesvol te maken.
Campermakelaar.nl en Jeroen Last kan ik van harte aanbevelen. Hartelijk dank voor alles!

Giel Boes

Response from Campermakelaar.nl

Dank voor de mooie ervaring en de fijne review! Ik vond het ook een hele uitdaging en ben blij dat het voor alle partijen zo succesvol is afgerond. Daar doe ik het voor!

Heel erg tevreden

5,0 rating
25 juli 2020

Hier geen mooie praatjes die je over moeten halen, maar gewoon een eerlijk en duidelijk verhaal. Ze komen afspraken na en hebben mijn camper snel verkocht. Ik ben super tevreden en complimenten voor Alexander Michielsen die mij zo goed geholpen heeft, bedankt!

Mariel de Barbanson

Snel en goed verkocht Alexander Michielsen

5,0 rating
22 juli 2020

De camper volgens afspraak verkocht binnen 2 weken. Perfect gedaan Alexander bedankt hiervoor.

Dennis

Geen idee dat er campermakelaars bestaan.

5,0 rating
15 juli 2020

Maar nu wel. Ze weten waar op gelet moet worden, maken een hele serie foto’s. Advertentie wordt geplaatst en afwachten maar. De derde geïnteresseerde is de koper geworden. Je hebt er geen werk van. Alleen even een ritje met de potentiiele koper maken en wat uitleg geven bij vragen. Martijn en in ons geval vooral Rachel hebben het goed afgehandeld. Chapeau!!

Ab & Ineke de Jonge

Een makelaar voor het verkopen van je camper is ideaal hebben we ervaren.

5,0 rating
15 juli 2020

Onze makelaar woonde 2 dorpjes verder dan wij. Als er belangstelling van iemand was voor de camper kregen we een berichtje en werd een afspraak gemaakt. De makelaar kwam ook steeds op de afgesproken dag. Zo zijn er drie afspraken gemaakt. De derde was raak en en vlot afgehandeld.

A. de Jonge

Snelle en correcte verkoop

5,0 rating
14 juli 2020

Helaas noodgedwongen onze camper moeten verkopen. Om te zorgen dat we geen gedoe zouden hebben met de verkoop, gekozen voor Rob van de Campermakelaar. Naar alle tevredenheid een goede prijs ontvangen en ook binnen een paar dagen verkocht. Erg prettige en probleemloze verkoop!

Fam van Rooyen

Martijn bedankt!

5,0 rating
7 juli 2020

Ik had vorige week nauwelijks tijd om jullie te bedanken bij de verkoop
van mijn camper.
E.e.a. is probleemloos verlopen waarvoor mijn dank voor jullie inzet.
De afwikkeling was zonder meer heel goed en ook de financiële
afwikkeling was dik in orde.
Ik wens jullie met de camper verkopen alle succes toe.

J. Ytsma

snel onze camperbus verkocht!

5,0 rating
5 juli 2020

omdat wij door drukke werkzaamheden met ons eigen bedrijf weinig tijd hadden, hebben wij onze camperbus via Campermakelaar verkocht!
Alexander Michielsen heft ons uitstekend geholpen en de verkoop was binnen korte tijd geregeld . Wij zijn erg te spreken over de service en de communicatie.

Familie van Wanrooij

Deskundige en vriendelijke werkwijze van Richard

5,0 rating
4 juli 2020

Ondanks de beperkingen verband houdend met het Coronavirus en andere tegenslagen heeft Richard ons op deskundige en vriendelijke wijze bijgestaan bij de verkoop van onze camper. Zowel bij de aanschaf als de verkoop is het inschakelen van een campermakelaar aan te bevelen.

Anneke en Jan-Peter

Bedankt Rob voor de juiste koper van onze geliefde adria

5,0 rating
2 juli 2020

Rob heeft ondanks de coronatijd toch de juiste koper weten te vinden
Voor beide partijen was de samenwerking prima .
Het is fijn zaken doen als je een betrouwbaar makelaar zoals Rob gevonden hebt
We zullen je zeker aanbevelen bij andere camperverkopers
Wederom onze dank Toon Abrahams

Toon abrahams

Mooie camper en snel geregeld

5,0 rating
26 juni 2020

Contact was snel gelegd om een bezichtiging van de camper te doen, prima duidelijke afspraken en op tijd voor een hele mooie camper waar we hopelijk nog vele jaren plezier van zullen beleven, alles netjes en snel geregeld dus ik zeg prima werk.

Michel

Camper verkocht door Richard van Tinteren

5,0 rating
24 juni 2020

Een zeer tevreden cliënt. Richard geeft een goede begeleiding en is vakbekwaam. Ik had niet eerder van campermakelaar.nl gehoord en dacht wat heb ik hier aan. Nu zorg en werk overgenomen en perfect contact en uitstekend geregeld. Zeker een aanrader!

Adrie Mooij

Prima dienstverlening Sjon Rozenberg uit Drachten, Campermakelaar Groningen

4,0 rating
23 juni 2020

Bij de verkoop van onze camper zijn we prima bijgestaan door Sjon. Prettig in de omgang en hij neemt al het werk uit handen. Ook zijn bereikbaarheid is top; hij reageert zeer alert op mails en appjes. Kortom: zeer tevreden over werkwijze van Sjon.

Jelle Wijma

Top geregeld!

5,0 rating
22 juni 2020

Door Martijn onze camper laten verkopen. Zeer vriendelijke en behulpzame man. Vanaf het eerste moment tot en met de overdracht Alles keurig verzorgd of beter gezegd ontzorgd.
Martijn nogmaals bedankt!

Marc

Met de aankoop van onze camper heel goed geholpen door Alexander Michielsen.

5,0 rating
19 juni 2020

Onze interesse werd gewekt door een mooie buscamper.
Na een paar vragen kregen we heel snel antwoord en ook nog inzage in een groot aantal foto’s.
Na een bezichtiging met goede informatie snel tot een aankoop overgegaan.
Ook toen er achteraf nog een probleem met de bus was heeft Alexander dat naar tevredenheid opgelost.
Wij zijn heel tevreden over de afhandeling en de vriendelijke ontvangst.
Goed gedaan!

Bart en Ria Klap

Snel camper verkocht via Campermakelaar Limburg dhr. Last

4,0 rating
19 juni 2020

Ondanks de beperkingen rond de corona-crisis ben ik zeer tevreden over de snelle verkoop van onze camper door dhr. Last. Dat was in twaalf dagen gefikst en ook nog een fatsoenlijk bedrag ontvangen, dikke pluim!
We geven geen vijf sterren maar vier, er moet immers altijd iets te wensen blijven!
Is wel een ‘5 star and handshake’ !

familie Verbruggen

Supergoed geholpen!

5,0 rating
19 juni 2020

Wij zijn toevalligerwijs in contact gekomen met Rob omdat hij bemiddelde in de camper die wij zochten. We zijn heel netjes geholpen. Geen gekke gladde praatjes maar gewoon eerlijk en we kregen ook alle kans om de camper zelf te bekijken. De verkopers waar hij voor bemiddelde waren ook supervriendelijke en nette mensen. Het is ons goed bevallen. Wat ons betreft een aanrader!

Monique

Aanrader!

5,0 rating
19 juni 2020

Toevalligerwijs zijn wij met Rob van Loosbroek in contact gekomen omdat hij precies de camper bemiddelde die wij zochten. We zijn keurig geholpen. De verkopers zijn supernette mensen en hadden zelfs nog appeltaart gebakken om de koop/verkoop te ‘vieren’. Eenmaal thuis gingen we natuurlijk de camper naar eigen wens inrichten en telkens kwamen we weer wat extra spullen tegen waar we niet op gerekend hadden. We hebben dus eigenlijk meer gekregen dan we gekocht hebben. Niks dan lof over alle partijen. Wij zijn tevreden klanten en hopelijk zien we elkaar nog eens!

Monique

Super goede en nette samenwerking

5,0 rating
19 juni 2020

Ondanks coronatijd een goede en snelle afwikkeling van onze camper
Rob heeft de juiste personen weten te vinden ,waren erg enthousiast over onze camper
Als particulier hadden wij dit niet voor elkaar gekregen
Alsnog hartelijk bedankt Rob

Toon abrahams

Jeroen Last : correct- bekwaam- betrouwbaar

5,0 rating
17 juni 2020

Jeroen heeft op een correcte manier ons begeleid in de verkoop van onze camper. Komt zijn afspraken na en heeft kennis over campers.

Mirjam

Zeer behulpzaam

5,0 rating
16 juni 2020

Richatd was vriendelijk, geduldig en behulpzaam tijdens onze proefrit en het traject erna. Hij heeft uiteindelijk zelfs geholpen bij t alsnog verkrijgen van een carpass en de juiste km stand.

J&m

Toppie gedaan Alexander Michielsen   

5,0 rating
16 juni 2020

Wij zijn van begin tot eind super goed geholpen door Alexander.
Top gedaan Alexander om ons lieve camperbusje zo snel te verkopen. Het was voor ons wel moeilijk maar we hebben een goede keus gemaakt. Nogmaals heel veel dank. Voor ons ben je een topper.

Annelies en Marco Kock

Goede service van Richard van Tinteren

5,0 rating
14 juni 2020

Richard heeft ons meerdere malen geholpen bij onze zoektocht naar een tweedehands camper voor onze rondreis.
Hij reageerde altijd snel, dacht met ons mee. Ook de bezichtigingen verliepen prima.
Zeer begripvol en kan hem zeker aanraden.

Christiaan en Willemien

Zeer goede service van Rob van loosbroek

5,0 rating
13 juni 2020

Wiij hebben via rob onze camper verkocht.Zeer nette en betrouwbare man .Komt precies na met wat je hebt afgesproken. Leuke samen werking en alles was goed geregeld .

Fred

Snelle verkoop, prima opbrengst

5,0 rating
12 juni 2020

Zelf onze camper verkopen lukte niet. De biedingen vonden we te laag. Totdat Alexander Michielsen contact opnam en onze camper binnen een week verkocht voor een nette prijs!

Richard

Prima geholpen door Jeroen Last.

5,0 rating
5 juni 2020

Deze maand onze eerste camper gekocht en uitstekend begeleid door Jeroen. Een afspraak maken ging zeer soepel en de verkoop werd naar ieders tevredenheid beklonken.

Eric Stoute

Erg tevreden

5,0 rating
5 juni 2020

We zijn erg goed geholpen door Richard bij de aankoop van onze camper. Richard is erg behulpzaam, vriendelijk en proactief. We hebben het hele proces als erg prettig ervaren en kunnen Richard van harte aanbevelen

Romee

goed afgehandeld Jeroen!

5,0 rating
2 juni 2020

was prettig gegaan

ger

Prima service

5,0 rating
28 mei 2020

Camper gekocht via Sjon Rozenberg, goede en betrouwbare service!
Vooral de uitleg en extra tips hebben we zeer op prijs gesteld!

John en Mireille

Richard bedankt voor de fijne begeleiding bij de verkoop van onze camper.

5,0 rating
26 mei 2020

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding van de verkoop van onze camper.
De vakkundigheid van Richard is zeker aan te raden voor de koop of verkoop van een camper.
Het vertrouwen was er en dat is fijn.

Nico en Ingrid Mooij


Share This