Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 326 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Luc Huiskamp .prima onze aankoop van de camper geregeld

Rated 5,0 out of 5
25 februari 2024

Met veel geduld en goede uitleg en daarna bereid tot onafhankelijk de camper te laten keuren voor we tot aankoop gingen.daarna alles regelde voor beurt en keuring, ons ophaalde van station.

Heeft ons een heel goed gedaan.

Super campermakelaar!!!

Thijs en Joke

Perfect geregeld.

Rated 5,0 out of 5
23 februari 2024

Deze week onze camper naar volle tevredenheid verkocht via Campermakelaar Pieter Stoof, Zuid Holland.

Duidelijke afspraken, goed contact en prettige samenwerking.

Alles is voor ons en de nieuwe eigenaren goed geregeld.

Wim en Corrie

Mijn buscamper met succes verkocht door De Campermakelaar

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2024

Richard van Tinteren van de Campermakelaar uit Lelystad heeft onze bus camper succesvol verkocht. Eea is op een zeer prettige en professionele manier verlopen. Ik werd erg goed begeleid en volledig ontzorgt. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb en kan iedereen aanraden dit ook te doen. Bedankt Richard👍

Joost

Een professionele, adequate aanpak.

Rated 5,0 out of 5
12 februari 2024

Duidelijke afspraken en prettig, regelmatig contact. De makelaar nam veel zorg over met een professionele, adequate aanpak. Al na een week was er met de goed bereikbare, centraal gelegen opstelplaats in Lelystad een voorlopig koopcontract.

Ik ben blij dat de camper vervolgens na gedegen inspecties en reparaties in prima staat verkocht is!

Dirk Jan Booij Westzaan

Prettige, deskundige en open samenwerking

Rated 4,0 out of 5
8 februari 2024

Onlangs een camper gekocht bij Richard van Tinteren (Campermakelaar Flevoland). Ondanks een aantal bijzondere aspecten van de camper hebben we met Richard steeds een prettig en open contact gehad. Hij heeft uitstekend werk gedaan om alles in goede banen te leiden. Dat heeft er dan ook in geresulteerd dat wij een mooie camper hebben gekocht. Wij hebben het ervaren als een prettige manier van samenwerken en zaken doen. Kortom met vertrouwen de koop gesloten. Dank aan Richard.

E. Buring

Luc Huiskamp is een zeer deskundige en betrouwbare verkoper

Rated 5,0 out of 5
31 januari 2024

Luc heeft onze camper, voor een hele specifieke doelgroep, verkocht. Omdat er meer tijd nodig was om de juiste koper te vinden hebben we tussendoor steeds goed contact gehad. Luc nam ook allerlei initiatieven om de camper zichtbaar te maken.

Wij kunnen hem als campermakelaar echt aanraden.

Dank Luc voor de fijne samenwerking.

Hans en Maartje

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
30 januari 2024

Luc heeft onze Camper met alle tevredenheid voor ons verkocht .

Alles netjes en correct afgehandeld .

We kunnen hem aanbevelen als U een camper wilt verkopen .

D kers

Aankoop camper Knaus

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2024

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling en het vertrouwen in de campermakelaar Limburg, wij zijn zeer goed geholpen.

Jill steijns

Top geregeld via luc

Rated 5,0 out of 5
23 december 2023

Onze camper in korte tijd verkocht via Luc, onze bemiddelaar. Zeer snel schakelen, reageert zeer snel op zijn mail, altijd bereikbaar en heeft verstand van zaken. Alles duidelijk uitgelegd en afspraak is afspraak.

Ronald Elsenaar

Onze camper via Jeroen verkocht

Rated 5,0 out of 5
20 december 2023

Onze camper via Jeroen verkocht. Erg fijn zaken doen en de communicatie was ook erg fijn. Kortom, niets dan lof en alleen mar aan te bevelen!

Bart

Prima

Rated 5,0 out of 5
9 december 2023

Wij zijn in contact gekomen met Pieter Stoof omdat wij een mooie camper hadden zien staan bij campermakelaar gebeld en alles netjes geregeld om eerst te gaan kijken en toen wij besloten hadden om de Camper te kopen is alles netjes verlopen ons thuis op komen halen en alles geregeld met de verkoper bedankt Pieter voor de fijne samenwerking Fam Martens

Toon

Volledig ontzorgd

Rated 5,0 out of 5
8 december 2023

Toen we besloten hadden om onze camper te verkopen via de campermakelaar zijn we in contact gekomen met Pieter Stoof. Het gehele traject van begin tot verkoop is super soepel verlopen. Pieter is bij ons overgekomen als een betrouwbare en deskundige makelaar, die niet alleen oog heeft voor de zakelijke kant maar ook de bijkomende emoties begrijpt. Wij zijn erg tevreden!

Odile

Supermooie camper van kundige en sympathieke makelaar Richard van Tinteren

Rated 5,0 out of 5
25 november 2023

We waren op zoek naar onze eerste camper en het was ook echt een zoektocht naar iemand die ons op betrouwbare wijze met kennis van zaken kon helpen. Dat hebben we bij deze makelaar gevonden. En we hebben een prachtige camper gevonden die met veel liefde is onderhouden door de vorige eigenaar.

Margreet de Nies-Visser

Zeer te vreden over de service van Luc Huiskamp

Rated 5,0 out of 5
15 november 2023

18 oktober het eerste contact en 10 november was de camper verkocht en stond het geld op onze rekening. Onze ervaring met Luc is zeer positief. Luc, is een kundige makelaar en heeft bij onze eerste ontmoeting de prijs van de camper bepaald, welke aan onze verwachting voldeet. In een zeer korte tijd is hij voor de overeengekomen prijs verkocht. TOP

Piet en Jannie

Enorm tevreden, fijn zaken doen

Rated 5,0 out of 5
15 november 2023

Goede ervaring, Luc Huiskamp was de makelaar en erg prettig contact mee gehad. Snelle reacties, open, transparant en meedenkend. Proces van overschrijven e.d. ook erg eenvoudig. Zeer tevreden.

Stijn t Jong

Een prettige manier om mijn camper door Richard te laten verkopen, het verliep zonder enig probleem.

Rated 5,0 out of 5
11 november 2023

Ik ben een blij mens, de reden is dat ik mijn camper bij Richard van Tinteren te koop heb aangeboden en deze in een korte tijd voor een mooie prijs is verkocht.

27 september aangeboden en 10 november verkocht.

De behandeling en afhandeling verliep duidelijk en voorspoedig, alles werd voor me geregeld.

Richard heeft aangetoond dat hij over een uitgebreide kennis betreffende campers bezit.

Richard bedankt voor je inzet.

Jan Frenaij

Snel geregeld en adequaat gehandeld !

Rated 5,0 out of 5
7 november 2023

Eerlijk en oprechte makelaar (David). Alles was heel vlot en goed geregeld. Een aanrader !

Roy Planje

betrouwbaar, snel en professioneel

Rated 5,0 out of 5
4 november 2023

Na 40 jaar kamperen in tenten, caravans en campers hebben we besloten ander soort vakanties te gaan doen. Dus eerst maar eens uitzoeken wat onze Carthago camper uit 2016 waard zou zijn. We hebben onze Carthago dealer gevraagd en de campermakelaar, in dit geval David Koppes omdat wij in Noord Holland zitten. Ongelooflijk maar waar: de dealer kwam met een verkoopprijs van € 89.500,- en David taxeerde de camper op € 89.900,-. Dat is in verhouding een verwaarloosbaar verschil. Maar het echte verschil zat in de bemiddelingskosten die de dealer wilde rekenen, namelijk € 10.000,- terwijl de campermakelaar € 3.000,- rekende…Bovendien zei de dealer dat de kans groot was dat de camper pas in het voorjaar zou worden verkocht ( het was oktober ) terwijl David er vertrouwen in had om sneller zaken te kunnen doen. Nou dat deed hij! Na een prettige kennismaking die voldoende vertrouwen gaf, alle specificaties doorgegeven, papieren doorgespit en de camper bekeken. Vervolgens maakte David prachtige professionele foto’s en een goede omschrijving. Voilá, na 1 week de camper verkocht! Uitstekende communicatie per whatsapp en per mail en een dito financiële afhandeling.

Wim Butte

Super goed geholpen door Rob

Rated 5,0 out of 5
4 november 2023

Meteen na het 1e contact voelde het goed. Alles heel snel geregeld.

Dank je wel Rob.

Ria

Goed

Rated 5,0 out of 5
3 november 2023

Zeer goed en direct geholpen door David.

Snelle service en vertrouwelijk.

Reageert ook in de avond en het weekend

Peet Teunissen

Vriendelijkheid en deskundigheid

Rated 5,0 out of 5
29 oktober 2023

Na een lange periode is campermakelaar.nl Limburg er toch in geslaagd onze camper naar zeer tevredenheid aan de man te brengen daar onze camper een bepaalde indeling had die niet voor iedereen in de smaak viel maar toch ………..Jeroen we zullen als het mocht zijn jou zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor de vele inzetten die je voor ons gedaan hebt .

Fam. Willems

Campermakelaar Jeroen

Rated 5,0 out of 5
28 oktober 2023

Kundige uitleg bij camper . Goede tips. Overdracht probleemloos. Service van ophalen Venlo station erg gewaardeerd. Bedankt Jeroen

Jan Zandberg

5 grote sterren voor Luc Huiskamp

Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2023

Vanaf het eerste (telefonisch) contact deelt Luc zijn grote kennis en ervaring op het gebied van recreatieve voertuigen met je. Hij heeft een goed, nuchter en reeel strijdplan en communiceert hier heel vriendelijk, open en transparant in. Ook een uitdaging qua indeling gaat hij niet uit de weg. Op de geweldige omschrijving van onze camper op zijn verkoopsites hadden we werkelijk geen enkele opmerking of toevoeging. Fijne tussentijdse updates en uiteindelijk het gewenste resultaat. Tot en met de laatste handelingen (vrijwaring en betaling etc.) neemt hij van je over. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van onze camper!!

Fam. Hulst

Zeer tevreden over de verkoop van onze camper door Dion Lukkien

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2023

Bij de eerste kennismaking vertelt hij een duidelijk en eerlijk verhaal over de transparante werkwijze. Het voelde meteen vertrouwd om zaken te doen met Dion. Er is een mooie fotoreportage gemaakt en binnen twee dagen stond de verkoop online.

In twee weken tijd is onze camper verkocht. Het gehele traject is heel prettig verlopen met telkens een heldere terugkoppeling van de gedane acties.

Dion is een enthousiast en vriendelijk persoon met veel kennis van zaken.

Mocht u overwegen om uw camper te verkopen neem dan zeker contact op met Dion Lukkien.

Fam. van Hattem

Door Luc Huiskamp vanaf het eerste contact het gevoel gekregen dat het een goede stap was om met de campermakelaar in zee te gaan.

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

De behandeling door Luc is heel goed, hij verteld precies wat hij gaat doen en doet dat ook.

Binnen twee weken was de camper verkocht.

De administratieve afhandeling was binnen twee dagen compleet, inclusief de financiële afspraken.

Prima en vlot geregeld.

Paul en Marry Tuinenburg

5 sterren voor Jeroen van Campermakelaar Limburg

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Jeroen. Hij heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze camper en was zeer kundig en behulpzaam en heeft ons goed geadviseerd. Jeroen is een zeer betrouwbare en professionele makelaar. We zijn zeer blij met onze camper en we raden iedereen aan om zaken te doen met Campermakelaar Limburg.

Tony Joyce

Onze camper verkocht door Dion Lukkien! Een tevreden klant over een zeer snelle verkoop.

Rated 5,0 out of 5
9 oktober 2023

We zijn zeer tevreden over de verkoop van onze camper door Dion Lukkien. Bij de eerste kennismaking vertelt hij een duidelijk en eerlijk verhaal over de transparante werkwijze. Het voelde meteen vertrouwd om zaken te doen met Dion. Er is een mooie fotoreportage gemaakt en binnen twee dagen stond de verkoop online.

In twee weken tijd is onze camper verkocht. Het gehele traject is heel prettig verlopen met telkens een heldere terugkoppeling van de gedane acties.

Dion is een enthousiast en vriendelijk persoon met veel kennis van zaken.

Mocht u overwegen om uw camper te verkopen neem dan zeker contact op met Dion Lukkien.

Amir en Anja van Hattem

Transparant en een goede prijs

Rated 5,0 out of 5
4 oktober 2023

Voor een goede prijs kocht ik via Pieter, campermakelaar in Zuid-Holland, een camper. Alles over de camper werd me telefonisch al uitgebreid uitgelegd. Ook kleine gebreken zijn duidelijk gecommuniceerd. En niet alleen over de camper was Pieter helder, hij verzorgde ook een vloeiend aankoop proces tussen mij en de verkoper.

Al met al een prettige ervaring, ik zou zonder twijfelen opnieuw contact opnemen.

Thijs

Zeer tevreden over de bemiddeling door Antonius Winter.

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2023

Na 8 jaar trouwe dienst besloten we om onze camper te verkopen. Wij werden daarbij volledig ontzorgd door Antonius. Niets dan lof voor de ontspannen en deskundige inzet door deze Campermakelaar. Al na een week had hij enthousiaste kopers gevonden aan wie we met veel plezier onze fijne camper voor een prima prijs konden overdragen. Nogmaals hartelijk dank Antonius.

Egbert en Else

Alles prima geregeld bij de aankoop van onze Carthago.

Rated 5,0 out of 5
29 september 2023

Alexander kwam alle afspraken na en gaf een goede tip voor de camperverzekering. Met hem zaken doen heb ik als zeer prettig ervaren.

John Hamers