Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 257 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een tien voor Ton (Winter)!

Rated 5 out of 5
26 januari 2023

Dankzij de deskundige makelaar Ton Winter (Utrecht) hebben wij onze camper verkocht. Ton is prettig en ontspannen in het contact en neemt veel werk uit handen. Dank voor de prima samenwerking!

Lex Goudswaard

Onze contactpersoon David Koppes heeft het verkoopproces op een prettige, rustige manier begeleid. Er werd veel tijd en aandacht besteed aan de uitleg van het proces en de controle van onze camper. Het contact verliep verder via whatsapp. Er werd altijd snel en accuraat gereageerd. Niets dan lof! of telefonisch.

Rated 5 out of 5
17 januari 2023

Een aanrader om je camper (caravan) te verkopen via een makelaar! Het voorkomt veel rompslomp en biedt veel rust.

Paula

Uitstekende ervaring met Antonius Winter van Campermakelaar Utrecht.

Rated 5 out of 5
14 januari 2023

In eerste instantie hebben we zelf geprobeerd onze camper te verkopen via Marktplaats. We hadden wel belangstelling maar tot een verkoop kwam het niet.

Eind 2022 hebben we Ton Winter uitgenodigd en het was snel gepiept. Een goede, eerlijke prijs gekregen en tijdens het traject een heel prettig contact gehad met Ton. Goede heldere afspraken, geen addertjes onder het gras. Kortom, een toptent die Campermakelaar Utrecht. Van harte aanbevolen.

Adri Oosterwijk

Fijn om een tussenpersoon te hebben.

Rated 5 out of 5
14 januari 2023

David Koppes is een prettige persoonlijkheid. Geeft eerlijk advies en is zeer behulpzaam. Geeft een goed gevoel om zaken mee te doen.

Ruud

Goede ervaring met Jeroen Last Campermakelaar Limburg

Rated 5 out of 5
29 december 2022

Eerst zelf geprobeerd onze Niesmann te verkopen, maar dat werkte niet. Daarna op een tip van een vriend Jeroen gebeld en met hem in zee gegaan. Had ik direct moeten doen, want de verkoop is door Jeroen zeer vlot, correct en deskundig afgehandeld. Met inbegrip van de betaling die netjes via de bedrijfsrekening gelopen is. Kortom, een aanrader en een dikke tien!

Lou De Smet

Veel stress bespaard

Rated 5 out of 5
20 december 2022

Sake Akkerman heeft mijn camper voor me verkocht terwijl ik in Spanje zat in mijn nieuwe camper. Na een aankoopkeuring mankeerde er nog iets aan de camper, Sake heeft dit uitstekend opgelost en mijn camper binnen enkele weken kunnen verkopen aan een nieuwe eigenaar. Een dikke tien/vijf.

Roelof Speelman

Prima geholpen

Rated 5 out of 5
28 november 2022

Na een telefoontje met Alexander Muchielsen dat we al twee keer achter het net gevist hadden was hij bereid om ons op zondag te helpen met de aankoop van een Burstner Aviano. We mochten de camper na betaling direct meenemen maar niet eerder dan dat Alexander er van overtuigd was dat alles aan de camper goed was en ook werkte. Een dikke pluim voor de service.

Jacob Speldekamp

Jacob Speldekamp

Geweldige ervaring.

Rated 5 out of 5
27 november 2022

We hebben ruim 2 weken geleden bij Richard van Tinteren onze camper gekocht.

We kregen goede uitleg van hem, hij nam alle tijd voor je.

Zelfs als je onderweg bent met de camper en je hebt vragen staat hij voor je klaar! Wij zijn heel tevreden!

Ulrike en John

Aandacht voor de klant

Rated 5 out of 5
21 november 2022

Mijn camperbus verkocht met behulp van Rob van Loosbroek. Goed bevallen. Nam vooraf uitgebreid de tijd om uit te leggen hoe het proces tot aan de verkoop eruit zou zien, zodat je weet waar je aan toe bent. Dacht goed mee gedurende de verkoop en was ook goed bereikbaar voor vragen en overleg.

Goede begeleiding tot aan verkoop en overdracht.

R. van Lierop

prima

Rated 5 out of 5
11 november 2022

We hebben een prettig contact gehad met Luc. Hoewel het er aanvankelijk wat somber uitzag ( wat oudere camper) zijn toch alle aannames uitgekomen.

jan

Richard van Tinteren, zowel bij koop als aankoop aan te bevelen

Rated 5 out of 5
8 november 2022

Richard van Tinteren heeft in September onze camper verkocht. Hij heeft dit deskundig en prettig gedaan. Dit gepaard met een goed advies. De financiële afwikkeling verliep vlot en volgens afspraak. Al met al 100 procent tevreden. Zowel bij koop als aankoop is Richard aan te bevelen

Jannie en Co. Nieuw Vennep

Richard van Tinteren, benaderbaar en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
8 november 2022

Kennisgemaakt met Richard bij de recente aankoop van onze tweede camper.

Rustig en open met hem kunnen communiceren, goed bereikbaar en zeer prettig.

Ook heeft hij ons goed op weg geholpen met de verkoop van onze vorige camper, goede adviezen en overleg.

Kort om, een fijne manier van “zaken” doen met Richard, waarvoor dank.

Bob Bennema

Prettig en betrouwbaar zakendoen met Richard van Tinteren, Lelystad

Rated 5 out of 5
5 november 2022

In september een fijne camper gekocht. We hebben Richard eigenlijk als een aankoopmakelaar ervaren. Persoonlijke aandacht, prima service en bereikbaarheid, ook na de verkoop. Engelengeduld met uitleg en gezamenlijke controle op eventuele gebreken. Eerlijke zakenmensen bestaan dus echt! Ik zou blind weer met hem in zee gaan.

Karin en Jurgen, Enkhuizen

Bert Keukenkamp - Eerlijk, behulpzaam en fijn om zaken mee te doen

Rated 4 out of 5
24 oktober 2022

Januari 2022 bij Bert een camper gekocht. Na een proefrit, van binnen en buiten alles bekeken, ook over de prijs gesproken, en door de inzet van Bert ook met de verkoper rond de tafel gezeten. Natuurlijk met Bert er bij. Ik heb geen moment van twijfel in Bert gehad. Hij is oprecht en eerlijk. En erg behulpzaam. Inmiddels al bijna 20.000 km met de bus gemaakt. Alles is van topkwaliteit en werkt uitstekend. Top bus. Ook al is de bus al 17 jaar oud. Door de vorige eigenaar perfect onderhouden. Een tas vol met nota;s en andere papieren kreeg ik er bij. De geschreven historie van de bus. Mocht het zich voordoen: ik zou weer bij Bert langsgaan.

Arno.

Campermakelaar Bert Keukenkamp in Raalte, heeft waargemaakt wat de organisatie belooft.

Rated 5 out of 5
16 oktober 2022

Onze camper verkocht door Bert. Een kundige en vriendelijke vakman. Hij gaf goede adviezen en heeft ook richting de koper zeer correct en naar tevredenheid gehandeld.

Martin

Goede begeleiding bij de aankoop van een import camper uit Frankrijk door Richard van Tinderen

Rated 5 out of 5
12 oktober 2022

Na bezichtiging van de camper met uitleg, het uittesten en inspecteren van de camper, onderhandeling over prijs en besluit tot aankoop een zeer goede begeleiding gehad bij de verdere stappen in het proces. Keuring bij de RDW en overdracht van de camper met nog een Frans kenteken. Aanvraag kentekenbewijs Nederland en op naam stelling. Aanvraag bijzonder kwart tarief voor een kampeerauto.

Alle stappen in goede onderlinge communicatie doorlopen. Dat voelt vertrouwd.

Adviezen over zaken in de camper waarmee ik nog niet vertrouwd was.

Vakkundig, vriendelijk en snelle reacties.

Ed Verhoeven

Top service bij Ton

Rated 5 out of 5
1 oktober 2022

Heel fijn dat Ton zo fijn geholpen heeft met de verkoop van mijn kampeerbus waar ik zelf veel plezier aan heb beleefd. Service en aandacht was top

Joan

Top

Rated 5 out of 5
1 oktober 2022

Ton heeft me geweldig geholpen met de verkoop van mijn camper. Hele persoonlijke begeleiding en hulp. Alles heel snel opgepakt. Super is echt een aanrader om op deze manier je camper te verkopen.

Joan

Mijn camper verkocht via De Campermakelaar Salland en Twente, super super super

Rated 5 out of 5
30 september 2022

Via Bert Keukenkamp van de Campermakelaar Salland en Twente mijn camper verkocht. Super.

Bert neemt alle tijd voor een intake en denkt met je mee. Hij maakt fantastische foto’s om de aspirant kopers te kunnen laten zien. Bert houdt je op de hoogte als hij een gegadigde heeft. Heel professioneel, heel vriendelijk, top. Alles gaat in goed overleg, heel transparant.

Via de Campermakelaar (via Bert Keukenkamp), kun je zorgeloos je camper kopen of verkopen. Bert ontzorgt.

Dank je voor je goede service!

Coen

Super goed geholpen

Rated 5 out of 5
30 september 2022

Wij hebben een prachtige camper gekocht bij Alexander. Wij werden gastvrij ontvangen en er werd alle tijd genomen om ons te informeren. Alexander denkt mee. Weet waar hij het over heeft. En is zeer hulpvaardig.

Ted en Carmella Zantvoort

Binnen 15 dagen onze camper verkocht.

Rated 5 out of 5
25 september 2022

Via een kennis met David Koppers contact opgenomen en hij heeft ons duidelijk de procedure uitgelegd. Het is zo vertrouwd. Hij heeft binnen 15 dagen de camper kunnen verkopen. Hulde David

Wim Clark

Snel verkocht

Rated 5 out of 5
21 september 2022

Ton – Campermakelaar Utrecht.

Eerst heb ik 6 weken de verkoop zelf via Marktplaats geprobeerd. Daarna heb ik het met Ton geprobeerd. Ton heeft mijn camper binnen 2 weken verkocht. Een tevreden koper en verkoper. Bedankt

Henk-Jan

Plezierig contact en vakkundig geholpen

Rated 5 out of 5
14 september 2022

Onlangs een camper gekocht via David Koppes.

Een zeer betrouwbare makelaar met uitstekende begeleiding

Hans van Houwelingen

Top campermakelaar Dion Lukkien

Rated 5 out of 5
12 september 2022

We hebben de samenwerking met Dion als heel prettig ervaren.. Je bent bij hem aan het juiste adres. Dion bedankt voor je inzet!

Ab en Tini

Dank je wel voor je hulp Richard!

Rated 4 out of 5
11 september 2022

Wij waren er snel uit bij de aankoop van onze camper, maar Richard heeft erg geholpen, ook ná de aankoop, met beantwoorden van onze waslijsten met vragen! Onze dank hiervoor Richard!

Loes en Peter Domen

Onze camper Hymer Van 562 verkocht door Dion Lukkien

Rated 5 out of 5
11 september 2022

We kregen tussentijds een update van Dion over de stand van zaken en we overlegden met hem welke (nieuwe) acties de verkoop konden versnellen.

We hebben het contact met Dion als plezierig ervaren.

Henk en Ans

Heel Prettig contact Met Richard van Tinteren.

Rated 5 out of 5
4 september 2022

Richard van Tinteren een Connaiseur en aimable mens.

Camper 16Jaar Jong, alles functioneerd prima geen verrassingen.

Vorige eigenaar!! Bedankt dat u hem keurig heeft bijgehouden.

Tuurlijk zijn er een paar kleine dingetjes, immers na 16Jaar?

Terzake Kundig geduldig kalm en accuraat.

Richard, we gaan veel lol krijgen met de Karmann.

De Dubbele Din (2) er in maakt hem weer een stukje eigentijds/praktischer.

Marion & Pieter.

Bert Keukenkamp, een mensen mens

Rated 5 out of 5
3 september 2022

Wat fijn om u te leren kennen alsmede uw kennis, gastvrijheid en koffie. Wie weet komt er in de toekomst nog iets passends voorbij rijden voor ons. Zo niet, was het een top ervaring.

Hold oe kreggel en good goan, groet Willie en Joke

Willie en Joke

Erg prettig samengewerkt met Luc Huiskamp

Rated 5 out of 5
25 augustus 2022

Onlangs hebben wij via Luc Huiskamp onze camper verkocht. Vanaf het eerste moment hadden we een heel goed gevoel bij hem. Hij is kundig, betrouwbaar en sympathiek. Hij heeft onze camper binnen een week verkocht en alles is keurig afgehandeld. Wij bevelen Luc dan ook zeer aan als campermakelaar!

Mans en Alize

Snel, betrouwbaar en accuraat, daar kun je bij van Tinteren op rekenen als je met hem in zee gaat

Rated 5 out of 5
22 augustus 2022

Ruim twee jaar geleden kocht ik via Richard van Tinteren een camper. Wat opviel was de snelheid en accuratesse. Wat hij beloofde, deed hij en het leek wel of hij 24 uur per dag paraat stond. Doordat ik mijn camper te weinig gebruikte heb ik hem weer via Richard verkocht. Met Richard spraken we een prijs af en binnen anderhalve week was mijn camper voor de afgesproken prijs verkocht en stond het geld op mijn rekening. Vriend en kennis die een camper willen (ver)kopen zal ik adviseren om dit bij Richard te doen. Top!

P.E. de la Chambre