Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter.

4.9
4,9 rating
4.9 vanuit 5 sterren (gebaseerd op 15 beoordeling)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Niet goed0%
Slecht0%

CAMPER VERKOCHT VIA CAMPERMAKELAAR LIMBURG - Jeroen Last

5,0 rating
17 maart 2020

goede en correcte verkoop.

cleutjens

Goede service van Rob

5,0 rating
8 maart 2020

Goed geholpen en duidelijke afspraken na een goed informatief gesprek

Jolanda

Alles goed geregeld

4,0 rating
25 februari 2020

Zoals de titel aangeeft is alles goed geregeld geweest. Heel betrouwbaar persoon. 1 klein puntje is bij ons de afhandeling geweest betreffende het overschrijven. Kopers zijn met makelaar samen gaan overschrijven met de camper. Dit vonden wij bij nader inzien toch wel een risico, i.v.m. eventuele kans op een ongeluk. Dit ook gemeld bij makelaar. Deze heeft ons e.e.a. uitgelegd, en vond dit een aanvaardbaar risico. Vandaar 4 sterren, verder geen enkele opmerking.

Catharina

Response from Campermakelaar.nl

Beste Catharina, dank voor de review. Ik neem jullie tip zeker ter harte, met vriendelijke groet, Jeroen Last

Heel geslaagd

5,0 rating
25 februari 2020

Heel blij met de aankoop van onze nieuwe camper via makelaar Jeroen Last.
De begeleiding bij de aankoop en de uitleg en service waren perfect. Een aanrader

Toine

Response from Campermakelaar.nl

Beste Toine, hartelijk dank voor de review en erg blij dat jullie tevreden zijn met de camper! Met vriendelijke groet, Jeroen Last

Duidelijk en vriendelijk

5,0 rating
17 februari 2020

Sinds afgelopen week hebben we een camper in ons bezit. Deze hebben we via de campermakelaar gekocht. Het contact verliep prima. Ook werd er snel op onze (vele) mailtjes gereageerd. Op de dag van de overdracht heeft Jeroen ons opgehaald van het station. Goede service!
Kortom: Wij zijn zeer tevreden!!

Marvin

Response from Campermakelaar.nl

Beste Marvin, heel veel plezier met jullie nieuwe camper en bedankt voor de beoordeling, groet Jeroen

Geweldige service van Rob van Loosbroek

5,0 rating
12 februari 2020

Op Zondagmorgen de moeite genomen om met aspirant kopers vanuit Helmond naar Dordrecht te komen en de camper naar volle
tevredenheid verkocht.Alles is door Rob geregeld ik heb niets hoeven te doen dit is een aanrader!

Kees Kroonen

Samen met Dhr Rob van Loosbroek een droom kunnen verwezenlijken

5,0 rating
11 februari 2020

Wij zijn op zondag ochtend naar Dordrecht gegaan voor een bezichtiging wat ook geen probleem was voor Dhr Rob van Loosbroek. Voor vragen is altijd tijd en er wordt ook de tijd voor je genomen. Al met al zeer goed geholpen en wij zouden het zo weer doen

Loek Graat

Response from Campermakelaar.nl

Geachte heer Graat,
Dank u wel voor uw mooie review.

Sehr guter Job des Campermaklers Jeroen Last

5,0 rating
10 februari 2020

Wir haben auf der Suche nach unserem gebrauchten Wohnmobil den Kontakt zu dem angebotenen Wohnmobil über einen Campermakler bekommen. Für uns war es zunächst sehr angenehm, alle notwendigen Informationen zu dem Wohnmobil erfragen zu können, aber auch eine umfangreiche Bilderstrecke (117 hochauflösende Fotos) anschauen zu können. Diese Fotos haben einen sehr guten Eindruck vermittelt, sodass die lange Anfahrt zur Besichtigung des Wohnmobils stattgefunden hat. Alle vorher gemachten Angaben haben gestimmt. Logisch, dass wir auch gekauft haben.
Während der gesamten Abwicklung – auch bei der schwierigen Phase mit der deutschen Zulassungsbehörde – war der Campermakler immer hilfsbereit und mit guten Informationen uns zur Seite gestanden.
Wir können Herrn Jeroen Last gerne empfeheln. Er hat einen echt guten Job gemacht.

Detlef Menger

Response from Campermakelaar.nl

Lieber Detlef Menger, wir freuen uns, dass Ihnen so gut geholfen wurde und dass Sie unseren Service schätzen. Vielen Dank für Ihre Bewertung
Mit freundlichen Grüßen, Jeroen Last

Veilig, vertrouwd, verzorgd.

5,0 rating
8 februari 2020

Geen loze belofte! Als verkoper profiteer je van hun kennis van de markt, waardoor je een goed idee krijgt van een eerlijke prijs.
De makelaar zorgt voor een uitgebreide fotoreportage en adverteert op een aantal toonaangevende websites. Hij onderhoudt contact met eventuele kopers en kan een financiering en garantie regelen wat je als particulier niet kunt. Ook krijg je enkel de echt serieuze kopers waarmee hij komt kijken bij je thuis.
Het feit dat de camper te bezichtigen was op zijn eigen vertrouwde plekje vonden wij en de koper een groot voordeel. Een groot verschil met de verkoop op een terrein waar hij tussen heel veel andere campers er wat verloren bij staat.
Voor ons als verkoper, maar ook voor de koper, was het concept campermakelaar nieuw. Zowel wij als Belgen, als onze Duitse kopers hadden héél veel vragen aan Jeroen in verband met het in- en uitschrijven van onze camper. Steeds was hij bereikbaar en kregen wij een correct antwoord.
Perfecte service, vriendelijk en een héle goede begeleiding tijdens het hele proces.
Zowel wij als de koper vonden deze manier van verkoop en koop GEWELDIG!
Jeroen, Bedankt !

Jo en Annelies Huisinga

Response from Campermakelaar.nl

Beste Jo en Annelies Huisinga, heel fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor de mooie review! Alvast veel plezier met jullie nieuwe camper.
Groet, Jeroen

Wat is een Campermakelaar..?

5,0 rating
6 februari 2020

We hadden vragen over een camper op markplaats die via de makelaar verkocht werd. Na een uur ging de telefoon, de heer van Tinteren( Richard) de makelaar , met de antwoorden. Zo is het het hele traject gegaan. Richard heeft ons heel erg goed en vertrouwd geholpen. Op al onze vragen werd goed en snel gereageerd. Met heel veel vertrouwen onze camper via Richard van Tinteren gekocht.

Joop en Janny Westeneng

Topservice van Rob van Loosbroek

5,0 rating
6 februari 2020

Rob heeft onze camper naar volle tevredenheid verkocht. Kwam zijn afspraken altijd na. Wij zijn er blij mee.

Karin en Guus

Fijne en eerlijke begeleiding van Jeroen Last

5,0 rating
6 februari 2020

Heel correcte service met goed advies en open blik, camper goed verkocht met hulp van Campermakelaar Limburg

Bram

Response from Campermakelaar.nl

Dankjewel Bram voor de pluim.

Goed gedaan!

5,0 rating
29 mei 2019

Bedankt Jeroen voor de vakkundige en prettige verkoop van onze camper.

‎Martin Helena van der Heyden‎

Response from Campermakelaar.nl

Ja, Martin, bedankt ook jullie voor het geduld, vertrouwen en de fijne samenwerking. Groet Jeroen Last Campermakelaar Limburg

Prima service van dhr Last ook na aankoop

5,0 rating
4 april 2019

Super service ook nadat de camper was overgedragen aan ons konden we nog met vragen terecht ivm camper .

Elsa van Zijl

Goede service van Jeroen

5,0 rating
6 maart 2019

Goede service duidelijke afspraken zeker n aanrader!

Kitty