Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 122 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Eerlijk en beleefd

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Onze wens een betrouwbare camper. Helemaal met onze eerste oude camper naar Noord Holland gereden.. de Hobby bekeken.. uitleg van Richard campermakelaar. Geeft hij ons een eerlijk verhaal zowel over de nieuwe alsook over onze eerste.
Hij gaf ons een week extra om onze camper te verkopen TOP
WIJ blij met de Hobby en onze eerste gaat naar Groningen.
Wij gaan het beleven met dank aan Richard, top gozer
Freddie en Jacqueline

Jacqueline Leeuwen van

Het juiste Netwerk en ter zake kundig

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Ik heb mijn Camper verkocht via Campermakelaar Salland/Twente, Bert Keukenkamp. Vakkundig en eerlijk met gratis stalling in Raalte tijdens de verkoop periode. Dat was dus meteen een kostenbesparing ten opzichte van de stallingskosten. Bert beschikt over het netwerk en weet de waarde over te brengen in het verkoopproces. Dit geeft een goed gevoel en het is prettig de verkoop betrouwbaar uit handen te kunnen geven.

Maarten Baltussen

Prettige samenwerking en zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Voor ons was de samenwerking met Campermakelaar dubbelop. Jeroen Last heeft goede ondersteuning gegeven bij de verkoop van onze oude camper en bij de aankoop van onze huidige camper. De samenwerking met Jeroen was erg prettig. Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen de samenwerking met Campermakelaar in het algemeen en met Jeroen Last in het bijzonder iedereen aanraden.

Jacqueline en Theo

Goede samenwerking en Goede hulp met de verkoop !

Rated 5 out of 5
27 april 2021

Hallo Sjon .
Hierbij wou ik je hartelijk danken .
voor jou goede Inzet voor het verkopen van mijn camper .
Ik en mijn man zijn dik te vrede .
Hopelijk Houden we er een leuke contact aan over .
Jullie zijn hartelijk welkom hierbij een uitnodiging .
Voor jou en je gezin .
Groetjes Klaas en Albert en onze lieve hondje .

Klaas Evert Janssen

Excellent service, can't recommend highly enough

Rated 5 out of 5
22 april 2021

Contacted Campermakelaar having seen a camper for sale. Received a very quick response from Sjon Rozenberg.
Further contact was extremely efficient with phone calls and emails answered straight away.
Appointments to view and to complete the purchase were made at times and dates to suit us and Sjon gave us as much time as we needed. Along with answering all questions accurately and honestly.
The actual purchase was very smooth and very easy with Sjon handling it all and explaining it all to us. We dont speak Dutch so this was invaluable help.
I would highly recommend both the company and Sjon, honest, friendly trustworthy service!
And when we next sell or purchase we will definitely be contacting Sjon again

Scott & Sarah

Super goed geregeld en verzorgt

Rated 4 out of 5
16 april 2021

Heel goed geholpen door Bert Keukenkamp bij verkoop van onze Hymer Campr . Ook de hal die hij tot zijn beschikking heeft draagt daar bij je kunt dan je camper mooi en veilig achter laten en hebt geen koper om je eigen huis kort o. Heel
Er tevreden met de afhandeling en ook nog eens snel verkocht super bedankt . MARGREET EN DJ

Dj. Beltman

Compleet in alle opzichten

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Beste Alexander,
Bedankt voor je begeleiding bij de verkoop van onze camper!
De afspraken waren helder; communicatie professioneel en attent; de afwikkeling snel en compleet!
bovendien toonde je oprechte belangstelling voor de mens achter de camper.
Nogmaals dank

Marc van Gaans

Uitstekend contact én resultaat met Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
8 april 2021

Ik heb in november 2020 contact opgenomen met Bert Keukenkamp nadat ik een artikel over hem had gelezen als campermakelaar. Wij waren op zoek naar een camper (occasion) met een specifieke indeling die bij de wensen van ons jonge gezin paste.
Contact verliep heel plezierig en ongedwongen. Bert stuurde frequent een aantal campers door, maar het was ‘m iedere keer net niet omdat ik behoorlijk kritisch was op wat ik wilde kopen. Uiteindelijk kwam ik zelf een passende camper tegen. Bert is meegegaan om deze camper te beoordelen, zijn kennis en ervaring hebben mij zeker geholpen bij het sluiten van een goede deal.
Er moest nog wat onderhoud aan de camper plaatsvinden. Bert tipte mij op een garage in Wijhe (autobedrijf van Gurp), die dit uitstekend hebben geregeld voor ons.
Als klap op de vuurpijl kunnen we de camper nu ook nog tijdelijk stallen in Bert zijn loods in Raalte, waarbij hij zelf de camper van Wijhe naar Raalte heeft gereden, hoeveel service wil je krijgen!

Eduard uit Schalkhaar

Ik zou het iedereen aanraden om op deze manier je camper te koop aan te bieden of te kopen!

Rated 4 out of 5
3 april 2021

Fijne begeleiding bij het verkopen van onze camper!

Gerda Tuasela

Alles super geregelt

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Rob van Loosbroek
Bedankt dat je onze camper, zo snel en goed verkocht hebt.
En zo netjes en goed alles hebt geregelt.
Hij moest Toch van duitsland naar Nederland ingevoerd worden. Alles perfect geregelt
Dank je wel
En zeker als het nodig is tot de volgende keer
Gr. Tonny en riky vink

Tonny en riky vink

Zeer tevreden over Jeroen Last

Rated 5 out of 5
25 maart 2021

Onze Camper kwam uit Belgie en moest ingevoerd worden, dus er kwam heel wat bij kijken, alles is geregeld door Jeroen Last wat wij als heel erg prettig hebben ervaren. Goed contact gehad via mail en app zodat we continu op de hoogte werden gehouden over de stand van zaken, dus zeer tevreden en blij met onze Camper.

Marinus en Claudia

Prima ervaring met campermakelaar !

Rated 5 out of 5
22 maart 2021

Wij hebben goede ervaring met zowel campermakelaar Luc als met Alexander bij onze zoektocht naar een camper. Goede informatie, meedenkend en ook nog eens gewoon erg prettig in het contact waardoor we nu trotse bezitters van een mooie camper zijn. Bedankt !

Judith & Jolanda

Wat een ervaring, geweldig Luc Huiskamp bedankt.

Rated 5 out of 5
22 maart 2021

Alleen maar positief, wat een gemak je camper verkopen via ” CAMPERMAKELAAR ”
Ik raad iedereen aan als je van plan bent een camper te kopen of te verkopen het te doen via ” CAMPERMAKELAAR ” ze nemen je werkelijk alles uit handen.
Luc Huiskamp heeft ons hier geweldig bij geholpen, Luc nogmaals dank

Ad en Hetty

Zeer goede ervaring met Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
20 maart 2021

Wij werden vorig jaar benaderd door Bert toen wij onze camper in de verkoop hadden, maar deze achteraf zelf kunnen verkopen. Toen we recent een andere camper wilden aanschaffen hem benaderd om dat hij bij ons betrouwbaar over kwam. Hij is prettig in omgang, geeft goed advies. De koop is netjes en goed afgehandeld.
Gerald en Irene

Gerald Peddemors

Goed advies van Martijn Bierma!

Rated 5 out of 5
19 maart 2021

Voor het eerst een camper kopen, dan komt er nogal wat op je af. Ik zag door de bomen geen bos meer, en heb Martijn ingeschakeld van campermakelaar.
Een telefoon gesprek en een aantal mails waren voldoende om mijn zelfvertrouwen een zetje te geven om de markt op te gaan.
Zelf een ervaren camperaar heeft Martijn mij goede adviezen gegeven, en ik kon met alle vragen bij hem terecht. Helder, duidelijk en vooral praktisch advies!

Ingrid

We hebben een goede service gehad van Jeroen Last.

Rated 5 out of 5
16 maart 2021

Wij kunnen iedereen deze campermakelaar aanraden.

Paul en Mia Cruysberg

Rob van Loosbroek, dank voor de begeleiding naar de koop van onze prachtige camper

Rated 4 out of 5
16 maart 2021

Wij hebben de bemiddeling rond de koop van onze Camper door Rob als zeer professioneel met passie en zonder enige druk ervaren. Hij gaf ons direct een vertrouwd gevoel, zonder mooie verkoop praatjes… een aanrader.

René en Ankie van Kleef

Heel correct geholpen door Richard van Tinteren .

Rated 5 out of 5
13 maart 2021

Betrouwbaar komt de afspraken na en houd je goed op de hoogte.
Mooi om met Richard je camper te verkopen . vlot en in alles heeft
die ons bij gestaan .
nog maals bedankt .
Met vriendelijke groet : Ruud en Sjoukje.

Rga Steenvoorden

Super korrekt von Jeroen geholfen

Rated 5 out of 5
12 maart 2021

Wir haben unseren Camper über Jeroen, den Campermakler in Limburg, Niederlande, verkauft., und besonders schnell innerhalb von 2 Tagen. Der ganze Prozess verlief sehr gut und Jeroen ist eine sehr korrekte Person, die seine Angelegenheiten gut verwaltet. Ich kann es nur empfehlen. Auch für deutsche Camperbesitzer im Grenzgebiet

Bernd Janssen

Rob, dank voor de begeleiding naar de verkoop van onze camper

Rated 5 out of 5
12 maart 2021

Positieve ervaring, Rob van Loosbroek is een vriendelijke man. Komt ook professioneel over. Je spreekt zelf af wat hij wel/niet gaat doen. Waar je de camper gaat stallen. En hoe je de bezichtigingen inregelt. Maar je blijft nog steeds zelf verantwoordelijk voor je camper. Afhandeling bij verkoop netjes. dank voor alles.

Richard Geervliet

Persoonlijke aandacht en fijne service ontvangen van Richard van Tinteren

Rated 5 out of 5
12 maart 2021

Nooit eerder kochten wij een camper en dan is zo’n goede begeleiding heel prettig. Geen vraag was te veel of te gek. Inmiddels hebben we de camper aangekocht en zijn er heel blij mee.

Bernadette en Cor Beverloo

Vertrouwd gevoel...

Rated 5 out of 5
7 maart 2021

Jeroen heeft ons prima geholpen met de verkoop van onze camper.
Hij is niet opdringerig, rustig en bescheiden. De communicatie verliep soepel en vertrouwd.
Een aanrader…

Rob Poels

Super geholpen door Alexander Michiels

Rated 5 out of 5
7 maart 2021

Door Alexander Michiels uitstekend geholpen. Alles netjes geregeld voor zowel ons als kopers en voor zover wij kunnen zien voor de verkoper.
Heel tevreden wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Aad en Len

Goede ervaring met Jeroen Last van campermakelaar Limburg

Rated 4 out of 5
4 maart 2021

Het contact met de campermakelaar, alsmede de begeleiding in het verkoopproces is niet alleen prettig maar ook naar wens en volgens afspraak verlopen.

Boyke Brand

Goed gevoel over onze aankoop van de camper.

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Via Bert Keukenkamp een camper gekocht. Een fijne en toegankelijke man.
Hij gaf ons een heel goed gevoel over onze aanschaf. Deze zomer eropuit.
Wilco van Klinken

Wilco van Klinken

Bijzonder plezierig contact met Rob. Veel, heel veel ervaring in de branche. Erg tevreden.

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Ik ben zo tevreden over het zaken doen met de campermakelaar omdat alles vanaf het begin meteen heel duidelijk was, Goede afspraken werden gemaakt en alles werd nagekomen. Mijn camper is vanaf de plaatsing op de site, drie dagen te koop geweest, gereserveerd en binnen een week verkocht. Ook de financiële afhandeling ging vertrouwd en snel.
Rob zit ook vol tips en ideeën.

Han van Putten

Deskundige en goeie verkoop camper

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Camper makelaar Alexander Michielsen uit Oud-Gastel zorgde voor de correcte en deskundige verkoop van onze camper nadat mijn vrouw door ziekte er helaas geen gebruik meer van kan maken. Met betraande ogen zag ik het vertrek aan, maar wist ook dat de koper zeker is van een betrouwbare wagen.

Jos van den Hoven

Goede service en zeer professioneel

Rated 5 out of 5
27 februari 2021

Ton Winter heeft ons enorm goed geholpen en onze camper binnen no-time verkocht.
Bedankt Ton!

Sjef Pijnenburg

Positieve ervaring met campermakelaar Rob

Rated 5 out of 5
27 februari 2021

Wij hebben onze camper verkocht via bemiddeling van Rob van Loosbroek. Dit is prima bevallen. Afspraken worden nagekomen en Rob is goed bereikbaar. Hij staat ons en kopers vriendelijk en ter zake kundig te woord. Geen moeite is hem te veel. Top!

Marian

Super tevreden!

Rated 5 out of 5
27 februari 2021

Bedankt Rob! Voor de goede begeleiding van het aanschaffen van onze eerste camper en het fijne contact. Service goed en zeer goed bereikbaar. Top! Ga zo door! 🙂

Ineke le Feber - Pronk.

Share This