Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 148 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Prima

Rated 5 out of 5
27 juli 2021

Bert Keukenkamp heeft onze camper verkocht. Helemaal top. Helemaal niks op aan te merken.

Bianca

Klantgericht, actief, behulpzaam, betrouwbaar

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Bert Keukenkamp is een uitstekende campermakelaar. Hij neemt de tijd. Bert is erg klantgericht, zowel voor de verkoper de als kopende partij.
Bert is altijd vriendelijk en goedlachs.
Hij heeft lol in zijn werk en straalt dat uit. Dank voor je goede zorgen Bert

Edwin &Monique

Prima samenwerking en goed geregeld

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

Onze camper is verkocht met de samenwerking met Richard van Tinteren. Er is altijd goed overleg geweest en Richard was altijd bereikbaar. Bijzonder tevreden.

Ed Bakker

zeer tevreden over service

Rated 5 out of 5
15 juli 2021

Goede ervaringen met Alexander Michielsen. Duidelijke en heldere uitleg, prima voorwaarden en snelle afronding. Kortom erg tevreden

Karin Smit

Onze Camper via Richard van Tinteren verkocht hele goede ervaring erg klant gericht.

Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Had niet het idee onze camper via makelaar te verkopen na afspraak met Richard klikte het, is goede keuze geweest.
Alles voor koper en verkoper keurig geregeld , snelle reactie als er vragen waren zal zeker volgende keer contact met Richard opnemen want dat ontzorgen is goed bevallen.

Peter Hilkman

Ben zeer tevreden bedankt Rob

Rated 4 out of 5
1 juli 2021

Ben zeer te spreken over de aanpak van de verkoop de makelaar in ons geval Rob van Loosbroek
Geven wij een 10 komt zijn afspraken na en is altijd op tijd.

Jos Theunissen

Buitengewoon goed begeleid en geadviseerd door Alexander bij de verkoop van mijn camper

Rated 5 out of 5
19 juni 2021

Heldere communicatie, status updates en veel hulp geleverd.
Mijn dank is groot.

Liesbeth Hughes

Wij zijn positief.

Rated 4 out of 5
17 juni 2021

Met campermakelaar Klaas Dirksen hebben we onze camper kunnen verkopen. Klaas is prettig in de omgang en weet wat hij moet doen. Neemt je echt al het werk uit handen. Let wel ook de onderhandelingen over de verkoopprijs gaan buiten je om. Het bod dat makelaar uitonderhandelt met koper en het bod dat hij voorlegt aan jou als verkoper/opdrachtgever bepaalt zijn marge.

Ben Logher

Comfortabele goede service

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

Wij zijn zeer tevreden over de verkoopbemiddeling van Richard. Hij heeft er echt goed werk van gemaakt. Een mooiere online brochure had ik er niet van kunnen maken. Hij verkocht onze camper binnen 1,5 week. Echt petje af! Erg fijn. Een eventuele volgende verkoop mag Richard weer doen.

Martijn & Hester

Wat een geweldige ervaring met Richard van Tinteren

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Dank je wel Richard voor je behulpzaamheid je geduld , ervaring en bovenal je persoonlijkheid.
Door jou hebben wij deze mooie Camper nu voor de deur staan.
Je heb alles geweldig uitgelegd en gedemonstreerd en het voelde heel vertrouwd .
Ik raad het iedereen aan om via de Campermakelaar te kopen

Angelique & Rob

Via via bij de campermakelaar terecht gekomen.

Rated 5 out of 5
7 juni 2021

Rob van Loosbroek is een fijne vent en doet wat hij zegt en zegt ook wat hij doet. Binnen 2 dagen was onze LMC camper verkocht zonder problemen en Rob regelde alles. Toppie.

Ron Schutte & Alie Lier

een geweldog en moeiteloos proces

Rated 5 out of 5
3 juni 2021

Als we nog een camper willen verkopen dan gaan we naar luc!
Professioneel, geduldig en komt zijn afspraken na.
We hadden niet verwacht dat er zo’n goed opbrengst uit de verkoop kwam
LUC, GA ZO DOOR!!!!
Als we weer camper kriebels krijgen dan komen we naar je toe…

jantoon roos

Goede bemiddeling en fijne service door Alexander Michielsen in Oud Gastel

Rated 4 out of 5
30 mei 2021

Op de bonnefooi gingen we op een zondag naar Oud Gastel waar Alexander ons vriendelijk te woord stond. Op de camper waar we voor kwamen werden we direct verliefd. Gisteren hebben we hem opgehaald nadat Alexander de aankoopkeuring en APK voor ons geregeld had.

Familie Moll Pannekoek

Uitstekend verzorgd verkocht door Richard v. Tinteren

Rated 5 out of 5
29 mei 2021

Onze camper is door bemiddeling van Richard vlot verkocht.
Wij tevreden de kopers tevreden iedereen gelukkig helemaal goed.

Jos

Via Richard van Tinteren een mooie camper gekocht. Alles prima geregeld.

Rated 5 out of 5
28 mei 2021

We vonden Richard een vriendelijke , behulpzame verkoper. Ondanks het feit, dat wij de aankoop op afstand deden, werd alles prima geregeld en was er altijd een adequaat antwoord op onze vragen.
Richard stuurde nog extra foto’s en informatie over de camper, waardoor wij de gok durfden te nemen om de camper te reseveren zonder die in het echt te hebben gezien.
Bij de uiteindelijke overdracht werd alles duidelijk uitgelegd , gedemonstreerd en onze vragen beantwoord. Kortom goed geregeld. We kunnen Richard van harte aanbevelen voor de aankoop van een camper.

Christel en Gerhard

Campermakelaar Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
28 mei 2021

We hebben onlangs onze camper verkocht via Bert Keukenkamp.
Bert regelt alles wat geregeld moet worden, niets is hem teveel. Duidelijke communicatie, prettig contact.
Gewoon helemaal top!

familie Westerink

Geen vraag was teveel voor Bert Keukenkamp!

Rated 5 out of 5
23 mei 2021

Geen vraag was teveel, geen tijdstip was te gek en zijn enthousiasme was aanstekelijk!
De aankoop van de camper voelde vanaf de eerste bezichtiging als een feestje. Na veel belletjes vooraf en meerdere bezoekjes wist Bert ons nog meer te enthousiasmeren. Zelfs na de koop en bij ons eerste weekend weg kunnen we Bert nog bellen voor vragen. Dank Bert voor de goede service en meedenkendheid!!

Mathijs&Merle Van den Hoek

Ton Winter verkocht mijn camper binnen een paar dagen

Rated 5 out of 5
22 mei 2021

Spoedig na plaatsing van de eerste advertenties was er een koper voor mijn camper.
Alles verliep in goed overleg met campermakelaar Ton Winter, die mij goede service verleende en dat bovendien op een kalme en prettige manier deed.
Het is vooral rustgevend, iemand die al het zakelijke voor je regelt !

B. Wanrooy

geweldig support door Rob

Rated 5 out of 5
21 mei 2021

Wij waren op zoek naar een camper en kwamen bij Campermakelaar terecht bij Rob van Loosbroek goede uitleg en uitstekende service bij het ophalen in Baarle Nassau kwamen wij uit Vleuten met de trein naar Tilburg en daar haalde Rob ons op wat een service

Gert Jan van V

Ben top geholpen mei mijn buscamper te verkopen

Rated 5 out of 5
20 mei 2021

Uitstekende service, zeer tevreden met Ton de winter als mijn camper makelaar. Weet heel goed waar hij over praat. Zeer vriendelijke omgang. Uiteindelijk snel mijn buscamper verkocht. Blijf zo door gaan Ton. Het was TOP

Ben Horst

Bert, bedankt voor jouw goede begeleiding van de verkoop van onze camper!

Rated 5 out of 5
19 mei 2021

Wij zijn erg tevreden over de transparante verkoopbegeleiding van Bert Keukenkamp van Campermakelaar bij de verkoop van onze camper.
Bert gaf goed advies, reageerde altijd snel op vragen en stuurde op gezette tijden een berichtje over de status. Er was sprake van heldere communicatie vooraf en tijdens het verkooptraject.
De afhandeling van de vlotte verkoop onze camper werd ook zorgvuldig uitgevoerd. Er werd niets te veel beloofd door de Campermakelaar en afspraken werden nagekomen.
Wij raden Campermakelaar en in het bijzonder Bert Keukenkamp, aan bij de verkoop van uw camper.

Fam. Nijhuis

Correcte afhandeling via Jeroen Last

Rated 5 out of 5
16 mei 2021

Jeroen is een eerlijk, rustig en vakkundig persoon.
Hij heeft onze camper op een correcte manier tot een nieuwe eigenaar gebracht.
Alles zeer vlot verlopen : van betaling, afhaling en documenten van België naar Nederland : nergens geen zorgen over hoeven te maken.
Bedankt voor de prettige samenwerking.
Luc & Anita, Lommel (B)

Luc Bloemen

Goede service

Rated 5 out of 5
16 mei 2021

Prettige samenwerking met Richard gehad. Hij denkt mee, komt met oplossingen en is goed bereikbaar.

Kim

Snelle verkoop van onze camper.

Rated 5 out of 5
16 mei 2021

Uitstekende begeleiding van de verkoop van onze camper door Richard van Tinteren.
Ook mag wel even gezegd worden dat Richard een sympathiek eerlijk en prettig persoon is.

Fam Bavelaar

Via Richard ven Tinteren onze camper verkocht

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Binnen enkele weken was de camper verkocht. Goed contact met Richard hij is heel duidelijk en geeft adviezen om je camper zo goed mogelijk te presenteren en dat werkte prima. Al met al heel erg tevreden.

JJA Beers

Via Bert Keukenkamp een mooie camper gekocht. Zeer vriendelijke man, goede adviezen, We hebben er een zeer goed gevoel over.;

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Als je wil weten wat je koopt is het concept Campermakelaar een prima alternatief. Het was bij ons onbekend, maar we hebben er zeker geen spijt van dat we via Bert een camper hebben aangeschaft. Iets met Koren en kaf…. 🙂

hans de vries

Eerlijk en beleefd

Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Onze wens een betrouwbare camper. Helemaal met onze eerste oude camper naar Noord Holland gereden.. de Hobby bekeken.. uitleg van Richard campermakelaar. Geeft hij ons een eerlijk verhaal zowel over de nieuwe alsook over onze eerste.
Hij gaf ons een week extra om onze camper te verkopen TOP
WIJ blij met de Hobby en onze eerste gaat naar Groningen.
Wij gaan het beleven met dank aan Richard, top gozer
Freddie en Jacqueline

Jacqueline Leeuwen van

Het juiste Netwerk en ter zake kundig

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Ik heb mijn Camper verkocht via Campermakelaar Salland/Twente, Bert Keukenkamp. Vakkundig en eerlijk met gratis stalling in Raalte tijdens de verkoop periode. Dat was dus meteen een kostenbesparing ten opzichte van de stallingskosten. Bert beschikt over het netwerk en weet de waarde over te brengen in het verkoopproces. Dit geeft een goed gevoel en het is prettig de verkoop betrouwbaar uit handen te kunnen geven.

Maarten Baltussen

Prettige samenwerking en zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Voor ons was de samenwerking met Campermakelaar dubbelop. Jeroen Last heeft goede ondersteuning gegeven bij de verkoop van onze oude camper en bij de aankoop van onze huidige camper. De samenwerking met Jeroen was erg prettig. Wij zijn dan ook zeer tevreden en kunnen de samenwerking met Campermakelaar in het algemeen en met Jeroen Last in het bijzonder iedereen aanraden.

Jacqueline en Theo

Goede samenwerking en Goede hulp met de verkoop !

Rated 5 out of 5
27 april 2021

Hallo Sjon .
Hierbij wou ik je hartelijk danken .
voor jou goede Inzet voor het verkopen van mijn camper .
Ik en mijn man zijn dik te vrede .
Hopelijk Houden we er een leuke contact aan over .
Jullie zijn hartelijk welkom hierbij een uitnodiging .
Voor jou en je gezin .
Groetjes Klaas en Albert en onze lieve hondje .

Klaas Evert Janssen

Share This