fbpx

Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 101 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vertrouwd gevoel...

Rated 5 out of 5
7 maart 2021

Jeroen heeft ons prima geholpen met de verkoop van onze camper.
Hij is niet opdringerig, rustig en bescheiden. De communicatie verliep soepel en vertrouwd.
Een aanrader…

Rob Poels

Super geholpen door Alexander Michiels

Rated 5 out of 5
7 maart 2021

Door Alexander Michiels uitstekend geholpen. Alles netjes geregeld voor zowel ons als kopers en voor zover wij kunnen zien voor de verkoper.
Heel tevreden wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Aad en Len

Goede ervaring met Jeroen Last van campermakelaar Limburg

Rated 4 out of 5
4 maart 2021

Het contact met de campermakelaar, alsmede de begeleiding in het verkoopproces is niet alleen prettig maar ook naar wens en volgens afspraak verlopen.

Boyke Brand

Goed gevoel over onze aankoop van de camper.

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Via Bert Keukenkamp een camper gekocht. Een fijne en toegankelijke man.
Hij gaf ons een heel goed gevoel over onze aanschaf. Deze zomer eropuit.
Wilco van Klinken

Wilco van Klinken

Bijzonder plezierig contact met Rob. Veel, heel veel ervaring in de branche. Erg tevreden.

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Ik ben zo tevreden over het zaken doen met de campermakelaar omdat alles vanaf het begin meteen heel duidelijk was, Goede afspraken werden gemaakt en alles werd nagekomen. Mijn camper is vanaf de plaatsing op de site, drie dagen te koop geweest, gereserveerd en binnen een week verkocht. Ook de financiële afhandeling ging vertrouwd en snel.
Rob zit ook vol tips en ideeën.

Han van Putten

Deskundige en goeie verkoop camper

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Camper makelaar Alexander Michielsen uit Oud-Gastel zorgde voor de correcte en deskundige verkoop van onze camper nadat mijn vrouw door ziekte er helaas geen gebruik meer van kan maken. Met betraande ogen zag ik het vertrek aan, maar wist ook dat de koper zeker is van een betrouwbare wagen.

Jos van den Hoven

Goede service en zeer professioneel

Rated 5 out of 5
27 februari 2021

Ton Winter heeft ons enorm goed geholpen en onze camper binnen no-time verkocht.
Bedankt Ton!

Sjef Pijnenburg

Positieve ervaring met campermakelaar Rob

Rated 5 out of 5
27 februari 2021

Wij hebben onze camper verkocht via bemiddeling van Rob van Loosbroek. Dit is prima bevallen. Afspraken worden nagekomen en Rob is goed bereikbaar. Hij staat ons en kopers vriendelijk en ter zake kundig te woord. Geen moeite is hem te veel. Top!

Marian

Super tevreden!

Rated 5 out of 5
27 februari 2021

Bedankt Rob! Voor de goede begeleiding van het aanschaffen van onze eerste camper en het fijne contact. Service goed en zeer goed bereikbaar. Top! Ga zo door! 🙂

Ineke le Feber - Pronk.

Snelle en adequate behandeling bij aankoop.

Rated 4 out of 5
26 februari 2021

Hadden ons oog laten vallen op een camper die te koop stond. Hebben ons gemeld als koper maar we waren nummer 4.
Ondanks dat het zondag was kregen we van Martijn Bierma en Rachel (Campermakelaar Friesland) een email dat we nr 1 waren geworden en hebben we die dag nog een afspraak voor de maandag kunnen maken.
Kregen daardoor ook extra foto’s opgestuurd. Op maandag een bezichtiging en op woensdag alles af kunnen handelen.
Snel / professioneel en geen poespas. Bij vragen van ons kregen we ook snel antwoorden en zij bleken niet te beroerd om verder te denken.

John en Marian Dijkhuizen

Professionele, betrouwbare aanpak!

Rated 5 out of 5
26 februari 2021

Bert Keukenkamp was onze makelaar bij de verkoop van onze Camper. Prettige man!
Hij dacht met ons mee en we mochten zelfs de camper tijdens de verkoop gratis bij hem stallen in zijn loods!

Chiel jonkers

Goede en duidelijke begeleiding bij de verkoop van mijn camper

Rated 5 out of 5
11 februari 2021

Na een eerste inspectie is een prijs afgesproken en is de camper met een uitgebreide beschrijving op de website terecht gekomen.
Na ca 2 maanden zijn er uiteindelijk 2 bezichtingen geweest van duidelijk geinteresseerde mensen. De camper is voor de afgesproken prijs verkocht.
Rob leidde elke bezichtiging op een enthousiaste manier.

Gerard van Gils

Fijne, goede en betrouwbare hulp van Jeroen Last

Rated 5 out of 5
3 februari 2021

Jeroen, bedankt voor de goede adviezen en betrouwbare kijk bij de aanschaf van één van je mooie campers, we hopen nog jaren plezier van onze Carthago te hebben, komt goed! 😉

Resi en Arnold

Goede service en vertrouwd gevoel bij Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
1 februari 2021

Onze eerste camper gekocht, erg spannend om onze spaarcentjes te besteden.
Maar het contact met Bert was heel vertrouwd en voelde goed.
Hij kwam zijn afspraken na en was zelf ook enthousiast.
We zijn heel blij met onze camper en heel erg bedankt Bert voor de fijne bemiddeling.
Een aanbeveling voor anderen die een camper willen kopen.
Groet Wilma en Rob

Wilma

Zeer correct

Rated 5 out of 5
30 januari 2021

Vele Campers bekeken.
Kwamen een Carthago tegen die via Ton de Winter verkocht werd.
Zeer correct behandeld.
Dat maak je wel eens anders mee.

Hendrik en Anita Deelstra

Prima deal

Rated 5 out of 5
30 januari 2021

Medio december 2020 hebben wij de camper via Bert Keukenkamp verkocht. Bert is zeer betrokken, enthousiast en doet er alles aan om de afgesproken deal rond te krijgen. Uiteindelijk de deal naar volle tevredenheid gesloten.

Jan

Uiterst tevreden over Richard van Tinteren

Rated 5 out of 5
30 januari 2021

Van eerste kennismaking tot afleveren heeft Richard alle tijd voor ons genomen. Wij hebben zijn begeleiding in dit hele proces heel erg gewaardeerd. Uit het opsturen van extra documentatie, de fotootjes van de camperkeuring en de berichtgeving tussendoor heeft hij ons laten blijken dat het niet alleen ging om een ‘verkoop’ maar dat ook ons belang als koper bij hem in goede handen was. Richard…. dank daarvoor

Gerard en Ingrid Rensink

goede ervaring met campermakelaar

Rated 5 out of 5
30 januari 2021

goede ervaringen met richard ,niks is hem te veel komt afspraken na en neemt een hoop werk uit handen.

marcel Brandse

Professionele en snelle verkoop voor een prachtige opbrengst prijs

Rated 5 out of 5
25 januari 2021

Bedankt Ton Winter voor de goede samenwerking, de snelle verkoop en afhandeling, en bovenal de opbrengst prijs. We hadden het geluk dat onze camperbus voor de vraagprijs is verkocht!

Lisa de Bruin

Goed contact en komt afspraken na

Rated 5 out of 5
17 januari 2021

Onze buscamper via campermakelaar verkocht.
Contact en begeleiding door Peter Gorseman hebben we als zeer prettig ervaren.
Zeker een aanrader voor het verkoop van een camper!!

Hans & Karin

Het is een topvent!!!

Rated 5 out of 5
13 januari 2021

Vandaag onze camper wezen ophalen ,door bemiddeling van Campermakelaar Rob van Loosbroek.Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld zelfs overzetten van c1 naar b rijbewijs.
Hij reageert gelijk op een mail of op een app als je vragen heb.
Het is zeker als we ooit nog een andere camper nemen dan schakelen we hem weer in.
(Het was alleen jammer dat hij de fles champagne was vergeten)

Nico en Gerdie.

Super service bij aankoop camper

Rated 5 out of 5
8 januari 2021

We zijn zeer tevreden over de service die Bert Keukenkamp ons verleend heeft bij de aankoop van onze camper. Hij is een betrouwbaar en prettig persoon met veel verstand van zaken, waardoor hij goed kan adviseren.
Bedankt Bert!

Eelco en Toos

Snel en correcte verkoop

Rated 5 out of 5
2 januari 2021

Ik had totaal geen ervaring met een campermakelaar , laat staan dat ik wist dat ze bestonden. noodgedwongen moest ik afscheid nemen van mijn camper en heb hierbij de hulp van Bert keukenkamp ingeschakeld.
En stiekem vond ik het best eng, je camper overlaten aan iemand die je niet kent.
maar na een goed gesprek met Bert, kreeg ik het volste vertrouwen hierin.
En niets is minder waar, binnen 6 weken was mijn camper verkocht en alles werd netjes voor elkaar gemaakt zonder dat je er zelf achteraan moet.
Ik zal zeker een campermakelaar aan bevelen zowel bij verkoop of aankoop.
Bert bedankt voor alles.

Jannie Grondman

Bijzonder tevreden

Rated 5 out of 5
21 december 2020

Nette vlotte service
Duidelijk contact via de app of telefonisch.
Duidelijke afspraken.
Goede communicatie.
Dhr de Winter keurig voorkomen

Plumberwibo

Supergoed goed geholpen bij de aankoop van Camper.

Rated 5 out of 5
12 december 2020

Heel vriendelijk bedankt Bert Keukenkamp voor je professionele bemiddeling bij de aankoop van onze volgende Camper. Ik kan Bert zeker aanraden om voor je te bemiddelen. Komt ook netjes op tijd en naar de plaats waar de Camper staat. Prima en nogmaals bedankt.

RG Stengewis

Rob, bedankt voor de snelle en correcte verkoop van onze Hymer.

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Vooral de manier van communiceren. het correct nakomen van afspraken en de vlotte verkoop van onze camper spraken mij erg aan. Ook de selectie van belangstellende kopers verdient een compliment. Geen bezichtigingen of onderhandelingen die bij voorbaat op niets uitlopen. Rob van Loosbroek heeft een “neus” om de echt geïnteresseerde(n) eruit te pikken en daarmee verder te gaan. Prima tevreden.

Jos van Engelen

Goed geregeld

Rated 4 out of 5
17 november 2020

Onze camper binnen 6 weken verkocht.
Goede en snelle afhandeling.

Marcel

Afspraken waargemaakt, echt top!

Rated 5 out of 5
15 november 2020

Vanaf het eerste moment dat we in contact zijn gekomen met Rob van Loosbroek hebben we het hele proces het gevoel gehad, ’t komt goed. Het gaat misschien niet altijd zo snel als we verwacht hadden, maar na alles wat de campermakelaar er aan gedaan heeft hebben we onze camper naar tevredenheid kunnen verkopen. No cure no pay was de afspraak en zo is het geschiedde. Dankjewel Rob voor de service en de correcte afwikkeling!

Theo

Superservice door Richard van Tinteren 🙂

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Nadat we eerst zelf onze camper wilden verkopen, nam Richard contact met ons op met het voorstel om onze camper door hem te laten verkopen. Het grote netwerk en de expertise hebben ons overgehaald, en daar hebben we geen spijt van gekregen.
Binnen een week was onze camper verkocht en hadden we het geld meteen op de rekening, Super service. Ontzettend bedankt

Judith & Maarten

Netjes en Goed afgehandeld

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Na aanvankelijke twijfel onze camper toch door Richard van Tinteren laten verkopen, na een tijd wachten heeft het grote netwerk van Campermakelaar toch nog gewerkt en is de de camper vandaag verkocht. Alle complimenten voor Richard voor de nette en professionele foto’s en afhandeling.

Jan Vollemans

Share This