Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 210 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ontzorgen

Rated 5 out of 5
10 mei 2022

Op de camper beurs in de jaarbeurs (2021) in Utrecht in contact gekomen met deze camper makelaar. Zijn verhaal stond mij wel aan. Je wordt totaal ontzorgd. Zij doen alles van begin tot het eind. Komen eerst kijken en een praatje maken. Geven je tips wat je nog het beste kan doen om de camper verkoopbaar te maken. Dan wordt er een verkoopprijs bepaald. Dan worden er foto’s gemaakt en op diverse camper verkoopsites gezet. Hun eigen site maar ook bij diverse sites zoals marktplaats, camper.nl in totaal z’n 6 sites. Als er interesse is dan maken ze een afspraak met je en doen zij het verkoop praatje etc. deze manier van verkopen stond mij wel aan. Bij verkoop wordt de afgesproken prijs met je afgerekend en de camper overgeschreven. Je hoeft zelf helemaal niets te doen. En brengen je zelfs nog even naar huis. Wij zijn zeer tevreden en bevelen deze manier van verkopen van je camper aan een ieder aan.

Jan

Jeroen Last heeft me goed geholpen

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

Als koper heb ik het gevoel dat ik oprecht ben geholpen.

Mike

Fijne samenwerking met makelaar Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Onze VW-camperbus verkocht via Bert. Is ons heel goed bevallen! Bert neemt de tijd voor een gedegen intake, maakt fraaie foto’s van de bus en zorgt voor een goede en volledige afwikkeling van het traject. En heeft daarbij niet alleen oog voor de verkoper , maar ook voor de koper. Een aanrader voor wie een camper niet zelf wil verkopen!

Alex van den Berg

Jeroen Last, campermakelaar Limburg

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Uitstekend. Wist niet dat campermakelaars bestonden. Uitstekende service, prettig contact.Zeer vertrouwd. Heeft mij enorm goed geholpen. Alle lof.

Jose Hofman

Campermakelaar is een aanrader

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Wij hadden als makelaar Luc Huiskamp. Luc is een rustige en eerlijke makelaar met wie wij zeer prettig hebben samengewerkt. Hij dwingt je tot niets, reageert snel, houdt je goed op de hoogte en heeft het over realistische prijzen. Het geld was na verkoop al dezelfde dag overgemaakt en ook het vrijwarings bewijs stond al na een paar uur in de mail. Wij zijn er zeer gelukkig mee.

E. de Kruijf

Top campermakelaar Richard van Tinteren

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Richard heeft me geholpen mijn Ahorn camper binnen enkele dagen te verkopen. Hij beantwoordde mijn vragen altijd heel snel, zelfs in het weekend en altijd vriendelijk, een echte professioneel !

Laurence

Dion Lukkien gaat de extra mijl voor de verkoop van jouw camper

Rated 5 out of 5
19 april 2022

Dion doet er alles aan om jouw camper zo snel mogelijk te verkopen. Bij tegenslagen staat hij klaar en lost deze ook snel op. Helpt en denkt goed mee.
Goede ervaring. Camper was snel verkocht.

Freek Kuper

Dion Lukkien is een topper

Rated 5 out of 5
15 april 2022

Voor ik in contact kwamen met Dion had ik nog nooit van het bestaan van de campermakelaar gehoord.
Hij nam zelf contact op en na een goed gesprek hem de camperverkoop in hadden gegeven.
Hij had in n.b. 5 dagen de camper verkocht. Ongelooflijk.
Precies wat hij al voorspelde.Alles netjes afgehandeld en ook de financiële kant was vlot afgehandeld.
Zeer zeker een aanrader als je je camper kwijt wilt of wellicht een andere aan wilt schaffen.

Cor

Prettig zaken doen

Rated 5 out of 5
8 april 2022

Ton is een kenner en denkt graag mee. U bent aan het juiste adres!

Lau

Verkoop en Koop succesvol uitgevoerd door Dion Lukkien, Campermakelaar Groningen & Drenthe

Rated 5 out of 5
1 april 2022

Op de Camperbeurs in de Evenementenhal Hardenberg in contact gekomen met Dion Lukkien. De klik was er meteen! Vriendelijkheid, vakkundigheid en service staan bij deze jonge campermakelaar heel hoog in het vaandel. Inmiddels heeft hij onze caravan succesvol verkocht en voor ons een prachtige LMC camper aangekocht in België. Alles tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd. Wij hebben een camper gekocht waar we jaren plezier van hopen te hebben. Mochten we nog eens een andere camper willen kopen dat zal dat absoluut gaan via Dion. Proficiat kerel!

Joke en Derk Espeldoorn

Tevreden koper

Rated 4 out of 5
23 maart 2022

Camper gekocht bij Rob van Loosbroek.
Onze eerste camper aankoop. Bewust gekozen voor deze manier van verkoop omdat wij advies nodig hadden. Prima gesprek gehad met Rob, zodat wij snel durfden beslissen daar ons campertje te kopen. Achteraf bleken er toch wat onverziene mankementen te zijn. Rob gebeld en deze heeft hij direct geregeld met de vorige eigenaren. En zijn netjes verholpen. Top service, en fijn en eerlijk advies!

Bas

Top makelaar Friesland, Martijn en Rachel.

Rated 4 out of 5
20 maart 2022

Onze bus camper (erg) snel verkocht via campermakelaar Friesland, Martijn en Rachel Bierma.
Serieus en betrokken bij de kennismaking, duidelijke afspraken. Geen geloop aan de deur maar serieuze/potentiele kopers op afspraak. Je word via de mail/ telefoon goed op de hoogte gehouden over het koopproces en de afhandeling verkoop. Kortom, top Martijn en Rachel.
Campermakelaar Friesland een aanrader!

Jan en Sara

Rob van Loosbroek: helemaal goed!

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

We hadden onze camper al even te koop staan, veel kijkers gehad maar nog geen koper. Toen belde Rob van Loosbroek op. We hebben met hem gepraat en hem gevraagd om de camper voor ons te verkopen. En waar wij twee maanden mee bezig waren geweest, dat ging bij Rob een beetje sneller. De dag nadat hij de camper had aangeboden lag er al een afspraak met iemand de camper ook gekocht heeft. We werden compleet ontzorgd, hadden misschien een iets lagere opbrengst maar waren wél in een keer van alles sores af. Heerlijk!

Jaap Taal

Erg content met campermakelaar Jeroen Last

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Na een paar minder goede ervaringen op Marktplaats heb ik de camper via campermakelaar Limburg (Jeroen Last) toch naar volle tevredenheid kunnen verkopen. Zoals ze zeggen inderdaad veilig, vertrouwd en verzorgd. Ik voeg daaraan toe : vriendelijk, vlot en voortvarend. Kan hem alleen maar aanbevelen! Bedankt!

Mathieu

Luc Huiskamp

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Camper gekocht bij Luc Huiskamp wat zeer goed is bevallen. neemt de tijd voor je en komt zijn afspraken na. wat ook fijn was dat er een keuring rapport aanwezig was. en een prima camper geleverd. ook nadien kan je nog voor eventueel vragen bij hem terecht. kortom een aanrader

Tjeu waart

Verkoop buscamper

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Bij Dion Lukkien in Eelderwolde onze buscamper aangeboden voor verkoop.
Dion heeft onze buscamper in 5 dagen verkocht. De afspraken zijn duidelijk. De service super. Hij kom langs en vraagt wat je voor camper wil hebben en geeft dan aan of dat haalbaar is. Als het mogelijk is neemt hij de camper mee of je kan hem brengen. Maakt hem schoon en maakt foto’s. Vervolgens wordt hij op diverse verkoopsites geplaats. Dion bedankt en als ik een andere camper ga zoeken ga ik zeker ook bij jullie kijken.

Nathan Uiterwaal

Camper gekocht bij Rob v Loosbroek

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Mijn eerste camper kopen, hoe pak je zoiets aan?
Nou, bij Campermakelaar Rob v Loosbroek!
Op een rustige en ontspannen manier werd ik ingewijd in ” hoe koop ik een camper”
Een uitgebreide uitleg en bezichtiging hoort daar natuurlijk bij.
De deal was snel gemaakt.
Prettig is dat, als er vragen zijn, hij rechtstreeks communiceert met de eigenaars.
Reageert snel op berichtjes en je kunt hem overdag altijd bellen…
Conclusie…. een heel prettige ervaring, het kopen van m’n eerste camper..dank zij campermakelaar Rob / Brabant.
Warm aanbevolen!

Gera.

Bert Keukenkamp,

Rated 5 out of 5
6 maart 2022

Via internet ontdekten wij dat er campermakelaars bestaan.
En zo kwamen wij met Bert in contact.
Na een kopje koffie en uitleg over het hoe en wat hebben wij vol vertrouwen onze camper achtergelaten.
En binnen een paar weken was deze ook al verkocht.
Fijne man in de omgang en eerlijk naar zowel de verkoper als koper toe.
Hij komt zijn afspraken na.
Bert BEDANKT!!

H & M

Onze droom camper stond te koop bij Bert Keukenkamp in Raalte

Rated 5 out of 5
23 februari 2022

Op donderdag 17-02-2022 zijn wij bij Bert geweest om de camper te bekijken.
Fijne en professionele uitleg gehad.
We konden zien dat deze camper met liefde was onderhouden en de indeling was helemaal naar onze zin.
Dus gelijk maar besloten om deze te kopen. Op dinsdag 22-02-2022 hebben wij hem opgehaald en ook nog met de vorige eigenaar gesproken.
Betere service konden wij ons niet bedenken. Nogmaals hartelijke dank.

Irene en Martin

Ongewoon snelle verkoop camper door Bert

Rated 5 out of 5
22 februari 2022

Ik heb onze mooie camper op dinsdag 8 februari 2022 aangeboden bij Bert Keukenkamp in Raalte. Ik werd hartelijk ontvangen met koffie. Na duidelijk uitleg hoe hij het zou aanpakken heb ik in vol vertrouwen onze camper bij hem achter gelaten. Ik kreeg een week later bericht dat camper na zorgvuldige inspectie en poetsbeurt online was gezet. In zeer bevlogen bewoordingen stond de camper op de site. Dit moet er wel voor gezorgd hebben, dat er de volgende dag al een reactie kwam. Met als resultaat dat de camper 2 dagen na lancering al verkocht was. Hulde aan Bert.

Peter Biewenga

Bus gekocht en verkocht

Rated 5 out of 5
19 februari 2022

Bij Dion Lukkien in Eelderwolde terecht gekomen om een buscamper te bekijken. We waren er vrij snel over uit dat deze het moest worden. Goed geholpen door Dion, fijn contact gehad en alles top geregeld. Toen we de camper ophaalden hebben we niet getwijfeld onze oude camper achter te laten om door hem te laten verkopen. Binnen twee weken was deze verkocht. Dank je wel Dion! Super geregeld allemaal!

Erik

Verkoop van onze camper door Alexander Michielsen

Rated 5 out of 5
17 februari 2022

Alexander heeft ons op alle punten deskundig geholpen, realistisch,” to the point”, snelle reactie op mail en telefoontjes, wij bevelen hem van harte aan.

Hans en Plony

Fijn geholpen

Rated 5 out of 5
10 februari 2022

Erg fijn om onder de auto en camper verkopers toch op een normale manier zaken met elkaar te kunnen doen. Ik heb via Richard van Tinteren een buscamper gekocht. Hij is van begin tot eind vriendelijk. Geeft volledige informatie of zoegt dat die er snel komt. En komt zijn afspraken na oo een persoonlijke manier. Het blijft natuurlijk wel verkoop, maar de manier waarop je geholpen wordt is super. Volgende keer schakel ik zeker Richard weer in. Scheelt je ook veel frustratie en bezichtigingen!

Monique

Alleen maar lof voor Dion Lukkien van regio Groningen/Drenthe.

Rated 5 out of 5
6 februari 2022

Sympatiek, geen geblaas, kennis van zaken, empathisch, nuchter, laagdrempelig, aanrader!

Jan Hiemstra

Ton Winter heeft onze Bürstner Aviano naar tevredenheid verkocht.

Rated 5 out of 5
4 februari 2022

Hij gaf ons direct het vertrouwen dat de camper tegen de voor ons juiste prijs en voorwaarden verkocht kon worden. Hij heeft een prettige manier van communiceren en kwam steeds met voor partijen realistische voorstellen.
Kortom: We zijn zeer tevreden met zijn bemiddeling.

Mario en Fea

Een fijne ervaring.

Rated 4 out of 5
3 februari 2022

Via Richard van Tinteren een camper gekocht. Een prettige makelaar die je duidelijke uitleg geeft op je vragen, afspraken nakomt die hij je beloofd en die er met zijn humor ook iets gezelligs van maakt. Top hoor Richard

Coen en Ina

Vriendelijk, correct, kortom uitstekende afwikkeling.

Rated 5 out of 5
31 januari 2022

We hebben onze Camper verkocht via Richard van Tinteren, we hebben dit als zeer prettig ervaren. Een vriendelijke man, zeer correct en uitstekende afwikkeling. Mochten we in de toekomst onze volgende Camper verkopen, gaan we zeker weer naar hem toe.

S en M Hegener

Verkoop camper via campermakelaar zeer aan te raden

Rated 5 out of 5
29 januari 2022

We wilden onze camper graag verkopen omdat we deze veel te weinig gebruikten, zonde natuurlijk!
Onze vaste garage raadde ons aan om eens met de campermakelaar contact te zoeken, zo gezegd, zo gedaan.
We kwamen uit bij Dion Lukkien van de regio Groningen/Drenthe. Vanaf het begin was het contact goed, bijzonder prettig en professioneel. Goede foto’s en goede verkoopbegeleiding. Kortom, wil je je camper verkopen (of er eentje aanschaffen) dan is een gang naar de campermakelaar zeer aan te raden, ze weten waar ze het over hebben en zeggen waar het op staat. Kortom: Zeer tevreden!!

Iwan Hop

Goede service van Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
24 januari 2022

Wij hebben onze camper gekocht bij Bert in Raalte. We hebben dit als zeer prettig ervaren. Bert is correct in uitleg en afspraken. Een goede persoonlijke benadering en de afwikkeling van de administratieve- en financiële zaken verliep top. Zeer aan te bevelen. En nogmaals dank, Bert!

Jentine

Prima ervaring met campermakelaar Alexander Michielsen

Rated 5 out of 5
14 januari 2022

Voor de aankoop van onze nieuwe camper en de verkoop van onze oude camper kwamen we terecht bij Alexander Michielsen. Van ons niets dan lof voor de wijze waarop alles werd geregeld.
Een fijne ervaring met deze sympathieke campermakelaar. Voor ons zeker een aanrader.

Jan en Jozien