Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 353 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bert Keukenkamp, een man een man, een woord een woord 😉

9 juni 2024

Op onze zoektocht naar een camper kwamen we uit bij Bert Keukenkamp. Deze man had meteen de koffie klaar voor ons. Vakkundige uitleg en in alle rust hebben we de camper kunnen bekijken. Ook een proefrit mee mogen maken. Het gaf ons een goed vertrouwen en hebben de camper gekocht. Zelf aanwezig geweest bij de aankoopkeuring. De opmerkingen van de keurmeester werden meteen opgepakt. Ook werd er een APK keuring gedaan. Bij het ophalen van de camper stond Bert al met de bloemen en een fles wijn klaar.

We zijn heel blij met Bert. Hij is een man van zijn woord en integer. Hij staat voor klantgerichtheid en sercice. We gaan graag nog eens op de koffie als we met de camper in de buurt zijn.

Ja Bert…een man, een man, een woord, een woord 😉

Syl en George uit Brunssum

Fijne camper ! Prima geregeld door Richard van Tinteren

4 juni 2024

Onderhandeling en overdracht van de camper is heel goed verlopen en goede uitleg bij ophalen van de camper

Jolanda en Willem

Betrouwbaar en integer

4 juni 2024

Mijn ervaring met Antonius als campermakelaar voor de regio Utrecht is positief geweest voor de verkoop van mijn buscamper. Wat bijzonder prettig is dat er een voorselectie wordt gemaakt zodat uitsluitend oprecht geïnteresseerden voor een bezichtiging komen; dat scheelt zoveel tijd en gedoe! De afhandeling was transparant en eerlijk. Belangrijk bij het afstand doen van iets emotioneels als een camper waar je plezier aan hebt beleefd.

A Molenaar

aanbeveling

29 mei 2024

Via Pieter Stoof binnen 5 weken mijn camper verkocht en afgelopen zaterdag 26 mei overgedragen aan de nieuwe eigenaar;

heel tevreden met de ontzorging door Pieter gedurende het verkooptraject.

Joop van Nierop

Aankoop Camper

26 mei 2024

Vandaag onze camper opgehaald die we gekocht hebben door bemiddeling van Pieter Stoof.

Wij zijn fantastisch geholpen door Pieter en hij gaf veel praktische tip en adviezen.

Ron Zoer

Antonius Winter is een kanjer!

26 mei 2024

We hebben onze camper verkocht via Antonius en dat is heel goed bevallen. Hij heeft een rustige en standvastige houding en dat is heel fijn. Hij kent de markt goed en hij roept vertrouwen op. Er wordt ook veel uit handen genomen door hem en hij is zeer stipt in de afspraken. Kortom: een aanrader!

R. Bansie

Onze Camper verkocht via Antonius Winter

26 mei 2024

Na veel wantrouwen over een campermakelaar is onze Camper zoals beloofd door Antonius Winter uit Utrecht goed verkocht, kan het aanraden de stap te nemen, heeft ons een hoop stress bespaard! Dank je wel Antonius voor de fijne samen werking.

Kees en Carla

Kees en Carla

Bemiddeling verliep ongecompliseerd

21 mei 2024

Camper naar tevredenheid verkocht.

Jan de Bruijn.

Super goede verkoper

21 mei 2024

We zijn zeer goed geïnformeerd over de camper die we uiteindelijk gekocht hebben!

Angelique schrijver

De bemiddeling van Antonius Winter verliep prettig.

21 mei 2024

Alles ongecompliseerd verlopen.

Jan de Bruijn

Verkoop camper door Jeroen Last

17 mei 2024

Door Jeroen onze Burstner camper verkocht , dit binnen 5 weekjes.

Alles fijn geregeld en geheel binnen onze afspraak .

Mooie presentatie op de campermakelaar site.

Hele fijne en kundige persoon .

Zal Jeroen zeker aanbevelen.

Jo en Jelly Smeets

Fantastisch geholpen door camper-makelaar Antonius Winter uit Utrecht.

3 mei 2024

Bij het kennismakingsgesprek hadden wij direct een goed gevoel. Antonius Winter kwam in dat gesprek heel deskundig en betrouwbaar over.

Hij had in het vervolgtraject aandacht voor details, was in alles transparant en gaf altijd snel response.

Werkte altijd in overleg en volgens afspraak.

Kortom, Antonius Winter was een fijn contact.

Bij een eventuele volgende koop of verkoop gaan wij zeker bij hem terug.

Hein en Liana Barneveld

Campermakelaar Luc Huiskamp ontzorgt bij de verkoop van je camper

1 mei 2024

Onze camper is verkocht door Campermakelaar Luc Huiskamp. Direct vanaf het eerste contact was hij duidelijk over het verkooptraject, hoe een en ander in zijn werk gaat en dat we regelmatig op de hoogte zouden worden gehouden. Na 6 weken was onze camper verkocht. We zijn tevreden met de verkoopprijs die we afspraken en over de prettige manier waarop de alles is verlopen. Een aanrader!

Fam. Heemskerk

Bert Keukenkamp

1 mei 2024

Prima service, rustige en zakelijk betrouwbare aanpak en alles voor de verkoop ontzorgd.

Topklasse dus, van harte aanbevolen!

Rivk Wolleswinkel

Terzake kundig, transparant en vakbekwaam.

24 april 2024

Volledig onverwacht waren wij genoodzaakt onze fijne camper na 7 jaar te moeten verkopen. Tijdens de Caravana in Leeuwarden kwamen wij in contact met Campermakelaar.nl. Na de nodige informatie te hebben ingewonnen leek ons dat een goede manier om de verkoop te laten plaatsvinden.

Wonende in Flevoland waren wij al snel in kontakt met Richard van Tinteren die verantwoordelijk is voor onze regio. Richard beschikt over voldoende empathie en had al snel een plan klaar. Uiteraard zijn alle details uitgebreid en duidelijk met ons overlegd. Niet lang hierna lag er tevens een prachtige foto reportage klaar om te uploaden naar diverse veel bekeken (Camper)sites.

In het uiteindelijke verkoopproces waren wij volledig ontzorgt en in de tussen tijd werden we zelfs van de kleinste details op de hoogte gebracht. Geen moment hebben we het gevoel gehad dat er ons iets niet duidelijk was. Daarentegen alles was bespreekbaar en altijd in goede harmonie.

Richard heeft onze camper verkocht binnen een relatief korte periode met de vooraf vastgestelde verkoopprijs. Hieruit blijkt tevens een goede kennis van de markt en weet waar hij het over heeft.

Wij kunnen in ieder geval een ieder aanraden om de verkoop op deze manier te laten plaatsvinden. Volledig ontzorgt, altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, deskundig en financieel volledig volgens afspraak verlopen. Chapeau Richard !

MDF

Een prima en betrouwbare begeleiding bij onze aankoop

24 april 2024

We zijn fantastisch geholpen bij de aankoop van de Hobby Camper. Na de camper keuring een paar kleine problemen meteen verholpen.

We hadden een prima gevoel bij de afwikkeling en uitleg bij de afhaaldag. Bedankt Richard.

Joost en Anneke van der Horst

Joost van der Horst

Rob van Loosbroek is een goede campermakelaar

12 april 2024

Als gevolg van een ernstige gezondheidssituatie, waren mijn vrouw en ik oktober 2023 genoodzaakt onze prachtige Mc Louis buscamper te verkopen. Campermakelaar Rob van Loosbroek uit Helmond werd ons aanbevolen door iemand die eerder een goede ervaring had opgedaan met hem. Na een gastvrij ontvangst werd onze camper door hem kritisch bekeken. Wij hadden een goed gevoel bij Rob en de taxatiewaarde kwam overeen met onze verwachting. Bijna wekelijks werden wij door hem op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen. Het bleek komkommertijd te zijn, er was nauwelijks interesse. Maar december was er goed nieuws, hij had een geïnteresseerde koper. Helaas was het bod lager dan de verwachting. Gezien de omstandigheden waarin wij verkeerden, was Rob bereid met minder commissie genoegen te nemen. De verkoop werd afgerond en wij waren van een last verlost. Dank je wel Rob van Loosbroek voor je inzet en begrip voor onze situatie.

Jeanette Willem Zwaan

Volledig ontzorgd door Rob

12 april 2024

Meteen na het 1e contact voelde het goed. Alles heel snel geregeld en keurig.

Dank je wel Rob.

Michel Smeets

verkoop camper

7 april 2024

Dankzij Pieter Stoof is onze camper vlot, professioneel en tot volle tevredenheid verkocht.

Hans

Ook als koper perfect begeleid.

3 april 2024

Vandaag camper op naam gezet. Het feest kan beginnen. Tijdens bezichtiging, keuring en overdracht was makelaar Pieter Stoof aanwezig. Met zijn vakkundigheid, tips en geduld was hij er voor de verkoper maar zeer zeker ook voor ons als koper. Zoek je een camper of wil je er een verkopen, wij kunnen de camper makelaar en Pieter in het bijzonder van harte aanbevelen.

Peter en Ira

uitstekend

1 april 2024

was op zoek naar een betaalbare camper en kwam via Pieter Stoof een mooie camper tegen.

de uitleg en bezichtiging waren zeer goed en er werd ruim de tijd voor genomen. ik ben 71 jaar en dit zal misschien mn laatste camper zijn, maar ik zal zeker Pieter aanbevelen als ik hoor dat iemand ’n camper zoekt.

P.S. en nu op vakantie !🙂🌞☕

Peet

Prima resultaat

27 maart 2024

In goede samenwerking en tot volle tevredenheid met campermakelaar Dhr. Pieter Stoof is mijn buscamper verkocht. Ik werd op mijn gemak gesteld en had het volle vertrouwen in hem. Fijn om de procedure uit handen te hebben gegeven om mijzelf te ontlasten. Onderhandelingen verliepen soepel.

Hedy

Perfecte bemiddelaars Top

22 maart 2024

Camper gekocht bij campermakelaar Friesland Martijn en Rachel aardige mensen kwamen de afspraken perfect na .

Een woord Top !!

Paul van Kessel

Duidelijk en volgens afspraak, erg prettig samengewerkt met Martijn en Rachel Bierma.

22 maart 2024

Wij hebben mogen profiteren van expertise, mooie foto’s en het grote advertentie berijk.

De samenwerking met Martijn en Rachel was duidelijk en volgens afspraak.

Wij zijn ontzorgt waar mogelijk, bij de vlotte verkoop van onze mooie Camper.

S Sealy

Snelle verkoop, duidelijk verhaal, meedenken in het verkoopbedrag en flexibel in de courtage. Goed gedaan Pieter Stoof

22 maart 2024

Na een uitgebreid en informatief gesprek bij ons thuis werd de camper online ter verkoop aangeboden. Een dag later belde makelaar Pieter Stoof dat er al meerdere gegadigden waren. Met een ervan had hij afgesproken een aanbetaling ter reservering te doen. Drie dagen later was de camper verkocht. Alle formaliteiten werden door Pieter afgehandeld en diezelfde dag nog stond het geld op mijn rekening.

John Lejewaan

Luc Huiskamp Bekwaam , betrouwbaar en informatief.

27 februari 2024

Elke vraag kreeg een antwoord.

Geduldig en oplossend meedenken. Extern laten keuren was geen probleem. We kregen heel veel goede tips over de onderhoud.hij haalde ons zelfs van het treinstation.

En zorgde dat de camper gekeurd en een beurd kreeg met vervanging van onderdelen..kortom ,wij voelden ons er goed bij

Thijs en Joke

Open, eerlijk en transparant.

26 februari 2024

Stel: je besluit in december je camper te verkopen

Je wil dat gaan doen met behulp van een campermakelaar, want je kiest voor praktische, waardevolle en vooral deskundige begeleiding.

Met kennis van zaken wat de markt betreft.

En discretie, want niet iedereen wil graag zomaar iedereen aan de deur.

Advies: ga dan in zee met een makelaar van Campermakelaar. Hebben wij ook gedaan!

Pieter heeft zich waar gemaakt tijdens het verkooptraject en nadat de camper op negen (!) campersites

te koop werd aangeboden reageerden al snel twee kopers.

Waarvan er één al direct een zichtafspraak wilde maken omdat hij de gebruikte foto’s zo goed vond.

Kort en goed: de eerste kijker werd gelijk koper. Voor de vastgestelde prijs ging de Hymer naar de nieuwe eigenaar, waarbij Pieter ons beiden professioneel heeft begeleid.

Geweldig resultaat dus en ik ben heel content met de wijze waarop Pieter Stoof zich van zijn vakkundige en vriendelijke kant heeft laten zien.

Gerard O. te D.

Rina Gerard - Dordrecht

Luc Huiskamp .prima onze aankoop van de camper geregeld

25 februari 2024

Met veel geduld en goede uitleg en daarna bereid tot onafhankelijk de camper te laten keuren voor we tot aankoop gingen.daarna alles regelde voor beurt en keuring, ons ophaalde van station.

Heeft ons een heel goed gedaan.

Super campermakelaar!!!

Thijs en Joke

Heerlijke camper

23 februari 2024

In januari de camper aangeschaft bij Jeroen last van campermakelaar. Na een paar weken gebruik is het helemaal oké. De bezichtiging, aankoop en levering waren zeer netjes, prima afgehandeld. Kan niet anders zeggen dat wij zeer content zijn!

Jack en Louisa

Perfect geregeld.

23 februari 2024

Deze week onze camper naar volle tevredenheid verkocht via Campermakelaar Pieter Stoof, Zuid Holland.

Duidelijke afspraken, goed contact en prettige samenwerking.

Alles is voor ons en de nieuwe eigenaren goed geregeld.

Wim en Corrie