Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 237 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Binnen 15 dagen onze camper verkocht.

Rated 5 out of 5
25 september 2022

Via een kennis met David Koppers contact opgenomen en hij heeft ons duidelijk de procedure uitgelegd. Het is zo vertrouwd. Hij heeft binnen 15 dagen de camper kunnen verkopen. Hulde David

Wim Clark

Snel verkocht

Rated 5 out of 5
21 september 2022

Ton – Campermakelaar Utrecht.

Eerst heb ik 6 weken de verkoop zelf via Marktplaats geprobeerd. Daarna heb ik het met Ton geprobeerd. Ton heeft mijn camper binnen 2 weken verkocht. Een tevreden koper en verkoper. Bedankt

Henk-Jan

Plezierig contact en vakkundig geholpen

Rated 5 out of 5
14 september 2022

Onlangs een camper gekocht via David Koppes.

Een zeer betrouwbare makelaar met uitstekende begeleiding

Hans van Houwelingen

Top campermakelaar Dion Lukkien

Rated 5 out of 5
12 september 2022

We hebben de samenwerking met Dion als heel prettig ervaren.. Je bent bij hem aan het juiste adres. Dion bedankt voor je inzet!

Ab en Tini

Dank je wel voor je hulp Richard!

Rated 4 out of 5
11 september 2022

Wij waren er snel uit bij de aankoop van onze camper, maar Richard heeft erg geholpen, ook ná de aankoop, met beantwoorden van onze waslijsten met vragen! Onze dank hiervoor Richard!

Loes en Peter Domen

Onze camper Hymer Van 562 verkocht door Dion Lukkien

Rated 5 out of 5
11 september 2022

We kregen tussentijds een update van Dion over de stand van zaken en we overlegden met hem welke (nieuwe) acties de verkoop konden versnellen.

We hebben het contact met Dion als plezierig ervaren.

Henk en Ans

Heel Prettig contact Met Richard van Tinteren.

Rated 5 out of 5
4 september 2022

Richard van Tinteren een Connaiseur en aimable mens.

Camper 16Jaar Jong, alles functioneerd prima geen verrassingen.

Vorige eigenaar!! Bedankt dat u hem keurig heeft bijgehouden.

Tuurlijk zijn er een paar kleine dingetjes, immers na 16Jaar?

Terzake Kundig geduldig kalm en accuraat.

Richard, we gaan veel lol krijgen met de Karmann.

De Dubbele Din (2) er in maakt hem weer een stukje eigentijds/praktischer.

Marion & Pieter.

Bert Keukenkamp, een mensen mens

Rated 5 out of 5
3 september 2022

Wat fijn om u te leren kennen alsmede uw kennis, gastvrijheid en koffie. Wie weet komt er in de toekomst nog iets passends voorbij rijden voor ons. Zo niet, was het een top ervaring.

Hold oe kreggel en good goan, groet Willie en Joke

Willie en Joke

Erg prettig samengewerkt met Luc Huiskamp

Rated 5 out of 5
25 augustus 2022

Onlangs hebben wij via Luc Huiskamp onze camper verkocht. Vanaf het eerste moment hadden we een heel goed gevoel bij hem. Hij is kundig, betrouwbaar en sympathiek. Hij heeft onze camper binnen een week verkocht en alles is keurig afgehandeld. Wij bevelen Luc dan ook zeer aan als campermakelaar!

Mans en Alize

Snel, betrouwbaar en accuraat, daar kun je bij van Tinteren op rekenen als je met hem in zee gaat

Rated 5 out of 5
22 augustus 2022

Ruim twee jaar geleden kocht ik via Richard van Tinteren een camper. Wat opviel was de snelheid en accuratesse. Wat hij beloofde, deed hij en het leek wel of hij 24 uur per dag paraat stond. Doordat ik mijn camper te weinig gebruikte heb ik hem weer via Richard verkocht. Met Richard spraken we een prijs af en binnen anderhalve week was mijn camper voor de afgesproken prijs verkocht en stond het geld op mijn rekening. Vriend en kennis die een camper willen (ver)kopen zal ik adviseren om dit bij Richard te doen. Top!

P.E. de la Chambre

Campermakelaar Luc Huiskamp , uiterst prettig persoon voor de bemiddeling

Rated 5 out of 5
22 augustus 2022

Vanaf moment één een plezierig en prettig contact met Luc.

Hij komt zijn afspraken na en geeft je een rustig gevoel tijdens ons eerste en enige bezichtiging van de camper, want wij besloten binnen enkele uren om deze te kopen.

Verdere afwikkeling verliep ook uiterst correct en dus kunnen wij nu gaan genieten van onze nieuwe aanschaf.

Dus is Luc zeker te adviseren als campermakelaar.

Nog bedankt Luc !

Karin en Roland

Wederom een camper verkocht via Camper Makelaar nu via Dion Lukkien.

Rated 5 out of 5
21 augustus 2022

Gewoon duidelijke taal! helderheid. binnen 3 weken verkocht! Kleine reparatie heeft jij zelf verholpen.

johan blom

Camperbus verkocht via Bert Keukenkamp, TOP!!

Rated 5 out of 5
20 augustus 2022

Na eerst zelf geprobeerd onze camperbus te verkopen, dat is toch niet heel makkelijk, zijn wij via google/reviews op het spoor gekomen van Campermakelaar.nl. Wij hebben contact gezocht met Bert Keukenkamp, campermakelaar Salland/Twente. Vanaf het eerste moment een prettig contact, korte lijntjes. Bert is heel open en professioneel, legt precies uit wat er gaat gebeuren, maakt een mooie fotoreportage, heeft het geduld tot de juiste koper langskomt.

Fijn ook dat de camper in de verkoopperiode netjes binnen kan staan in zijn hal in Raalte.

Na de verkoop heeft Bert de afhandeling, aflevering en betaling netjes verzorgd, wij zijn volledig ontzorgd, TOP!!

Erik en Nanda Koppelman

TOP, hoe help je mensen als je zelf er geen verstand van hebt

Rated 5 out of 5
13 augustus 2022

Beste Jeroen,

Ik ben je zeer dankbaar op zo’n fijne manier heb je mijn/ onze LMC camper VERKOCHT, heb er zelf helemaal geen werk aan gehad, eerst heeft hij mij alles duidelijk uitgelegd hoe ik ontzegt werd en toen aan de slag, weken later was hij verkocht en ook dit heeft hij weer allemaal zelf, zeer kundig afgehandeld, geld zeer netjes overgemaakt en twee partijen zeer gelukkig door Jeroen.

Ga zodoende Jeroen

Theo Quaedvlieg

Zeer tevreden, 5 sterren

Rated 5 out of 5
5 augustus 2022

Na zelf een poging tot verkoop van mijn buscampertje gedaan te hebben en er achter te komen dat dat toch niet zo simpel was, heb ik contact gezocht met David van de campermakelaar. David krijgt van mij 5 sterren. Niet zo’n gladde verkoper maar juist betrokken en zeker kundig. Dat het wat meer moeite kostte, lag aan het campertje en niet aan David, uiteindelijk is het hem toch maar mooi gelukt!

Amunda

Prima service

Rated 4 out of 5
3 augustus 2022

Alle werkzaamheden zijn mij bij de verkoop van mijn camper prima uit handen genomen en alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Ton Raaijmakers

Alexander Michielsen buitengewoon

Rated 5 out of 5
2 augustus 2022

Alexander Michielsen uit Oud Gastel doet enorm zijn best voor je.

Wij zijn erg tevreden.

Zeer correct in het gehele proces.

Snelle financiële afwikkeling.

Kortom, al tweemaal naar tevredenheid geholpen door dhr. Michielsen.

B. Tänzer

Goed bevallen!

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Wij hebben onze camperbus via David Koppes gekocht. Prettige ervaring: korte lijntjes en erg zorgvuldig.

Hantzen Meijer

Prettige manier van samenwerken

Rated 5 out of 5
29 juli 2022

Ik heb mijn camper binnen een week verkocht via Luc Huiskamp.

Was een fijne manier van samenwerken ,hij handeld alles snel en duidelijk af

Hein Oomen

David Koppes hat uns super Unterstützt!

Rated 5 out of 5
29 juli 2022

Wir haben haben ein Wohnmobil in Holland gekauft und David hat uns super Unterstützt! Sind voll zufrieden und können es nur weiterempfehlen!

Mathias

Zeer vriendelijk en super geholpen

Rated 5 out of 5
27 juli 2022

We zijn te vreden .onze camper is door een goed en vriendelijke makelaar David koppers heel goed begeleid en goede uitleg met een heel goed gevoel verkocht aan kopers die hier ook super blij mee zijn dankjewel David

Carla Tabak

David is the best broker in NL hands down!

Rated 5 out of 5
27 juli 2022

I know he was the right person to sell our camper just on the first conversation with him. He understood my approach and cater for our needs, being super flexible and transparent all the way. Kudos David! You did an outstanding job!!!

Leandro

Binnen een maand verkocht en goede service

Rated 5 out of 5
9 juli 2022

Alexander was bij onze eerste ontmoeting duidelijk en wekte vertrouwen. We waren het snel met elkaar eens over het verkoopproces en binnen een maand was de camper verkocht en werd het geheel vlot afgewikkeld.

Marcel

Bert Keukenkamp - transparant - professioneel - plezierig contact - camper snel verkocht.

Rated 5 out of 5
7 juli 2022

Voor de verkoop van mijn camper heb ik, mede naar aanleiding van reviews, contact gezocht met Bert. Hij straalt uit er plezier in te hebben om campers te verkopen. Het contact verliep heel gemakkelijk en ontspannen. Zijn aanpak voor de verkoop is bijzonder transparant en professioneel. Hij heeft een indrukwekkend mooie foto-serie gemaakt van de camper, inmiddels een mooie herinnering aan mijn huisje voor 3 maanden 😉

Bert heeft mijn camper aan de buitenzijde en dak helemaal goed laten schoonmaken en is hem zelf nog even nagelopen om kleine dingetjes, als deuren die wel wat smering kon gebruiken, op te lossen. Wat ik zelf ook heel prettig vond, is dat de camper, ten tijde van de verkoopperiode, bij hem binnen staat in een ruime hal.

De camper is na een goeie week al verkocht aan iemand uit zijn zakelijke netwerk. De afhandeling van de overdracht en betaling is allemaal transparant en zorgvuldig verlopen.

Ik kan de lezer aanraden om voor de verkoop van jouw camper met Bert Keukenkamp in zee te gaan.

Iris Lenderink

Klasse

Rated 5 out of 5
23 juni 2022

Ongeveer 10 dagen geleden onze camper via Campermakelaar West-Brabant en Zeeland te Oud-Gastel te koop aangeboden. Nu al verkocht. Alles keurig netjes en vlot afgehandeld. Klasse. Betrouwbaar en duidelijk in afspraken. Ga hier met een gerust hart heen. Komt helemaal goed.

Corrie van der Linden

Camper verkocht via Alexander Michielsen

Rated 5 out of 5
9 juni 2022

Nadat wij het besluit genomen hadden om , met pijn in ons hart, vanwege gezondheidsredenen te stoppen met camperen via internet gezocht naar verkoopkanaal en contact opgenomen met Alexander Michielsen van Campermakelaar West Brabant en Zeeland. Na afspraak en taxatie prettig en open gesprek gehad, zodanig dat wij de camper met sleutels hebben achtergelaten. Alexander heeft de camper voor de afgesproken prijs binnen 2 weken verkocht en ons goed op de hoogte gehouden van het verloop.

Wij bevelen Alexander dan ook graag aan

gert

Prima geregeld

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

Ik ben door Ton benaderd over verkoop van mijn camper eerder nog nooit van campermakelaar gehoord ,na gesprek met Ton .Winter heb ik het uit handen gegeven . Ik heb op marktplaats een advertentie gezet na een maand twee telefoontjes gehad, nadat Ton het in handen kreeg hadden we binnen twee weken een potentiële koper , uiteindelijk heeft de koper het gekocht .

Alle complimenten voor het samenwerking en communicatie en afwikkeling aan Ton .Winter

G.J.Vig

Ontzorgen

Rated 5 out of 5
10 mei 2022

Op de camper beurs in de jaarbeurs (2021) in Utrecht in contact gekomen met deze camper makelaar. Zijn verhaal stond mij wel aan. Je wordt totaal ontzorgd. Zij doen alles van begin tot het eind. Komen eerst kijken en een praatje maken. Geven je tips wat je nog het beste kan doen om de camper verkoopbaar te maken. Dan wordt er een verkoopprijs bepaald. Dan worden er foto’s gemaakt en op diverse camper verkoopsites gezet. Hun eigen site maar ook bij diverse sites zoals marktplaats, camper.nl in totaal z’n 6 sites. Als er interesse is dan maken ze een afspraak met je en doen zij het verkoop praatje etc. deze manier van verkopen stond mij wel aan. Bij verkoop wordt de afgesproken prijs met je afgerekend en de camper overgeschreven. Je hoeft zelf helemaal niets te doen. En brengen je zelfs nog even naar huis. Wij zijn zeer tevreden en bevelen deze manier van verkopen van je camper aan een ieder aan.

Jan

Jeroen Last heeft me goed geholpen

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

Als koper heb ik het gevoel dat ik oprecht ben geholpen.

Mike

Fijne samenwerking met makelaar Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Onze VW-camperbus verkocht via Bert. Is ons heel goed bevallen! Bert neemt de tijd voor een gedegen intake, maakt fraaie foto’s van de bus en zorgt voor een goede en volledige afwikkeling van het traject. En heeft daarbij niet alleen oog voor de verkoper , maar ook voor de koper. Een aanrader voor wie een camper niet zelf wil verkopen!

Alex van den Berg