fbpx

Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter.

4.9
4,9 score
4.9 vanuit 5 sterren (gebaseerd op 75 beoordeling)
Excellent92%
Zeer goed8%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Goed geregeld

4,0 score
17 november 2020

Onze camper binnen 6 weken verkocht.
Goede en snelle afhandeling.

Marcel

Afspraken waargemaakt, echt top!

5,0 score
15 november 2020

Vanaf het eerste moment dat we in contact zijn gekomen met Rob van Loosbroek hebben we het hele proces het gevoel gehad, ’t komt goed. Het gaat misschien niet altijd zo snel als we verwacht hadden, maar na alles wat de campermakelaar er aan gedaan heeft hebben we onze camper naar tevredenheid kunnen verkopen. No cure no pay was de afspraak en zo is het geschiedde.
Dankjewel Rob voor de service en de correcte afwikkeling!

Theo

Netjes en Goed afgehandeld

5,0 score
10 november 2020

Na aanvankelijke twijfel onze camper toch door Richard van Tinteren laten verkopen, na een tijd wachten heeft het grote netwerk van Campermakelaar toch nog gewerkt en is de de camper vandaag verkocht. Alle complimenten voor Richard voor de nette en professionele foto’s en afhandeling.

Jan Vollemans

Superservice door Richard van Tinteren ­čÖé

5,0 score
10 november 2020

Nadat we eerst zelf onze camper wilden verkopen, nam Richard contact met ons op met het voorstel om onze camper door hem te laten verkopen. Het grote netwerk en de expertise hebben ons overgehaald, en daar hebben we geen spijt van gekregen.
Binnen een week was onze camper verkocht en hadden we het geld meteen op de rekening, Super service. Ontzettend bedankt

Judith & Maarten

Snel en zonder zorgen verkocht

5,0 score
27 oktober 2020

Zelf niet veel zin in om de camper aan te bieden en zorg te dragen voor de verkoop van mijn camper. Na korte intake meteen actie van Martijn en Rachel.
Duidelijk contact en kundig advies over vraagprijs et cetera… De mensen die kwamen kijken waren goed door makelaar ge├»nformeerd en ik heb zelf weinig hoeven doen.
Ik wil campermakelaar aan iedereen aan bevelen die zelf niet teveel met de verkoop wil bemoeien.

Vincent

Gew├▓├▓n doen, gewoon d├│en!

5,0 score
26 oktober 2020

Jeroen (Campermakelaar Limburg) heeft ons voor de tweede maal weer zeer prettig uitgeholpen, vakkundig advies gegeven en uiteindelijk de juiste camper geadviseerd. Gewoon, maar toch heel doeltreffend en speciaal. We merkten dat de vorige eigenaar in Heibloem ook al in z’n nopjes was…. Dus als er een derde keer komt weten we Jeroen juust weer te vinden!

Thei en Liesje

zeker een aanrader om op deze manier je camper te verkopen of te kopen

5,0 score
26 oktober 2020

Via onze vrienden hoorden we dat hun zoon Sjon Rozenberg campermakelaar Groningen was geworden.
En toen wij in augustus besloten om onze camper te verkopen hebben wij contact met hem opgenomen.
Na een fijn gesprek en de manier van verkoop sprak ons heel erg aan en zonder dat wij er iets voor hoefden te doen had hij hem binnen twee maanden verkocht.
nogmaals bedankt Sjon Rozenberg voor je inzet en verkoop van onze camper

Jan Boomsma

Camper supersnel verkocht door Luc Huiskamp, camper makelaar Zuid Holland

5,0 score
20 oktober 2020

Via internet ben ik in contact gekomen met de Camper Makelaar. Een fijn bedrijf wat alles uit handen heeft genomen met betrekking tot de verkoop van mijn camper. Luc is een gezellige en vriendelijke man en heeft de camper binnen een week verkocht. Top gedaan!

Marian van Leeuwen

Verkoop van Clouliner 690 {Niesmann +Bischoff} 1993

5,0 score
15 oktober 2020

Ondanks het bouwjaar en geschikt voor rijbewijs C1, was het voor Alexander Michielsen uit Oud Gastel geen
enkel probleem om deze camper aan een Duitse koper te verkopen.
Zowel de presentatie als de begeleiding, met afwikkeling ,heeft hij met veel deskundigheid uitgevoerd.
Ik kan u deze organisatie van harte aanbevelen zelfs een probleem met de RDW werd met veel vakmanschap opgelost!
Het hoofdkantoor heeft mij ook alle medewerking verleend en daar ben ik ook zeer tevreden over

Ed Kooistra

Perfect gelopen

5,0 score
2 oktober 2020

Had mijn camper al enige tijd te koop staan op Markplaats maar gaf geen bevredigende reacties en dus ook niet verkocht.
In contact gekomen met Luc Huiskamp van Campermakelaar.nl
Hij heeft de camper in de verkoop genomen en alles tot im de puntjes verzorgd.
Binnen een paar weken met succes verkocht zonder enige inspanning van mijn kant..
Perfect geregeld en nieuwe eigenaar opgehaald vanaf station en kenteken netjes overgeschreven.
Mijn dank hiervoor en nieuwe eigenaar veel plezier met zijn nieuwe camper..
Kan de manier van verkopen echt aanbevelen.

Jos

Prettige en goede verkoop van mijn camper

5,0 score
2 oktober 2020

Bert Keukenkamp werkt op een prettige manier met goeie en directe communicatie. Voor mij geen gedoe en handelaren om de deur. Fijn om de camper zo te kunnen verkopen. Dat heeft echt waarde.

Peter Griffioen

Fijne en goede bemiddeling

5,0 score
26 september 2020

Bert Keukenkamp bedankt voor je bemiddeling bij de aankoop van onze 1e camper en voor je snelle reacties elke keer als we vragen hadden. Goede service en uitlev

Henk

Aanrader : verkoop je camper via Jeroen Last

5,0 score
19 september 2020

Vanwege corona heeft het iets langer geduurd maar het eindresultaat was wat er afgesproken was.
Een goede en prettige samenwerking en correcte begeleiding,

familie verstappen

Nette vlotte behandeling

4,0 score
8 september 2020

Wij zijn op een correcte wijze te woord gestaan door de heer Winter en hebben de zaken op een correcte wijze kunnen afhandelen

Marcel

Alles snel en goed geregeld.

5,0 score
6 september 2020

Had onze camper 2 weken te koop staan.
Veel belangstelling maar geen koper.
Contact met Ton Winter van campermakelaar Utrecht.
Voelde vertrouwd.
Alles zeer snel geregeld (misschien iets te snel).
En na 1 week verkocht. Erg blij mee.
Ton bedankt.

Co Compier

Prettige manier om een gebruikte camper aan te schaffen

5,0 score
5 september 2020

Bert Keukenkamp bemiddelde bij de verkoop van de camper, die inmiddels ons eigendom is. Als kopers hebben we dit verkoopproces als prettig ervaren. Bert reageerde vlot op al onze vragen. Was bereid mee te werken om al onze zorgen over gewicht van de camper en de staat van de camper weg te nemen. Mede dankzij de medewerking van Bert kon de weging en aankoopkeuring vlot worden uitgevoerd. Bij de aankoop van een camper ga je niet over ├ę├ęn nacht eis. Het is erg belangrijk dat de campermakelaar dat begrijpt en je serieus neemt. Wij zijn tevreden.

v DInther

Duidelijke uitleg gaf vertrouwen

5,0 score
3 september 2020

Mijn camper op een aantal websites te koop gezet. Maar dat beviel niet, hoop vragen beantwoorden, maar de energie leverde niks op.
Bij campermakelaars gekeken.
Rob van Loosbroek gebeld, goed gesprek, duidelijke uitleg.
Moest wel even bedenktijd.
Die tijd kreeg ik zonder “lastig gevallen” te worden.
Dat trok mij over de streep. Kennismakings gesprek, duidelijke en beknopte overeenkomst getekend, camper opgenomen.
De eerste 10 dagen geen reacties, wacht maar tot de vakanties voorbij zijn zei Rob. Dat klopte helemaal.
Bezichtiging en de camper direct verkocht.
Aflevering bestond uit nog 1xproefrit, de camper controleren en de digitale betaling werd verricht.
Camper overgeschreven en alles in en om de camper nog 1x goed uitgelegd.
In goede sfeer afscheid van elkaar genomen. Hele geruststelling.
Goed en netjes behandeld.
Groet Rob van Veldhuijzen, Boxmeer

Rob van Veldhuijzen

Weer ruimte op de stoep

5,0 score
28 augustus 2020

Ik ben zeer tevreden met het werk van Alexander professionele en duidelijke communicatie. Ook de afwikkeling ging geheel naar verwachting.
Zijn kaartje wordt bewaard.

Pim

Transparant, behulpzaam en adequaat

5,0 score
11 augustus 2020

Sjon Rozenberg reageert snel en vertelt het complete verhaal. Geen gladde verkooppraatjes. Sjon is ook zeer behulpzaam, geeft adviezen en denkt mee met de (aspirant) koper. Onze aankoop was, dankzij Sjon, heel snel geregeld.
Heel veel dank, ook aan de vorige eigenaren. We zijn super blij met onze (eerste) camper.

Lex

Perfect geregeld!

5,0 score
10 augustus 2020

Sjon Rozenberg kwam bij ons in huis om alles te bespreken en het voelde gelijk goed en vertrouwd. Open en eerlijk. Want, het is t├│ch je camper…. best een ding.
We konden vlot afspraken maken, volgende dag de fotosessie, 2 dagen later online en de volgende dag al serieuze gegadigden. Dat was afgelopen vrijdag, en vandaag is het maandag, de koop is rond, de overschrijving is een feit en de camper is mee met de nieuwe eigenaren naar haar nieuwe thuis.
Zo snel kan het gaan! En toch werd er nog wel even gevraagd of het echt okay was voor ons dat het zo snel ging… ook fijn dat daar aandacht voor is!! Uiterst tevreden!

Jacinta

FANTASTISCH: 10 sterrenwaardig!

5,0 score
3 augustus 2020

Jeroen Last heeft mij super geholpen namens Campermakelaar.nl. Van de intake tot aan de verkoop ging alles keurig in overleg, met transparante en eerlijke afspraken. Jeroen dacht goed mee met mijn wensen en ook met de koper, waardoor het voor alle partijen prettig zakendoen was. Ik vond het vooral knap dat Jeroen ondanks de Corona crisis en het feit dat het een bijzondere camper (expeditievoertuig) is, toch heeft doorgezet om de verkoop meer dan succesvol te maken.
Campermakelaar.nl en Jeroen Last kan ik van harte aanbevelen. Hartelijk dank voor alles!

Giel Boes

Antwoord van Campermakelaar.nl

Dank voor de mooie ervaring en de fijne review! Ik vond het ook een hele uitdaging en ben blij dat het voor alle partijen zo succesvol is afgerond. Daar doe ik het voor!

Heel erg tevreden

5,0 score
25 juli 2020

Hier geen mooie praatjes die je over moeten halen, maar gewoon een eerlijk en duidelijk verhaal. Ze komen afspraken na en hebben mijn camper snel verkocht. Ik ben super tevreden en complimenten voor Alexander Michielsen die mij zo goed geholpen heeft, bedankt!

Mariel de Barbanson

Snel en goed verkocht Alexander Michielsen

5,0 score
22 juli 2020

De camper volgens afspraak verkocht binnen 2 weken. Perfect gedaan Alexander bedankt hiervoor.

Dennis

Geen idee dat er campermakelaars bestaan.

5,0 score
15 juli 2020

Maar nu wel. Ze weten waar op gelet moet worden, maken een hele serie foto’s. Advertentie wordt geplaatst en afwachten maar. De derde ge├»nteresseerde is de koper geworden. Je hebt er geen werk van. Alleen even een ritje met de potentiiele koper maken en wat uitleg geven bij vragen. Martijn en in ons geval vooral Rachel hebben het goed afgehandeld. Chapeau!!

Ab & Ineke de Jonge

Een makelaar voor het verkopen van je camper is ideaal hebben we ervaren.

5,0 score
15 juli 2020

Onze makelaar woonde 2 dorpjes verder dan wij. Als er belangstelling van iemand was voor de camper kregen we een berichtje en werd een afspraak gemaakt. De makelaar kwam ook steeds op de afgesproken dag. Zo zijn er drie afspraken gemaakt. De derde was raak en en vlot afgehandeld.

A. de Jonge

Snelle en correcte verkoop

5,0 score
14 juli 2020

Helaas noodgedwongen onze camper moeten verkopen. Om te zorgen dat we geen gedoe zouden hebben met de verkoop, gekozen voor Rob van de Campermakelaar. Naar alle tevredenheid een goede prijs ontvangen en ook binnen een paar dagen verkocht. Erg prettige en probleemloze verkoop!

Fam van Rooyen

Martijn bedankt!

5,0 score
7 juli 2020

Ik had vorige week nauwelijks tijd om jullie te bedanken bij de verkoop
van mijn camper.
E.e.a. is probleemloos verlopen waarvoor mijn dank voor jullie inzet.
De afwikkeling was zonder meer heel goed en ook de financi├źle
afwikkeling was dik in orde.
Ik wens jullie met de camper verkopen alle succes toe.

J. Ytsma

snel onze camperbus verkocht!

5,0 score
5 juli 2020

omdat wij door drukke werkzaamheden met ons eigen bedrijf weinig tijd hadden, hebben wij onze camperbus via Campermakelaar verkocht!
Alexander Michielsen heft ons uitstekend geholpen en de verkoop was binnen korte tijd geregeld . Wij zijn erg te spreken over de service en de communicatie.

Familie van Wanrooij

Deskundige en vriendelijke werkwijze van Richard

5,0 score
4 juli 2020

Ondanks de beperkingen verband houdend met het Coronavirus en andere tegenslagen heeft Richard ons op deskundige en vriendelijke wijze bijgestaan bij de verkoop van onze camper. Zowel bij de aanschaf als de verkoop is het inschakelen van een campermakelaar aan te bevelen.

Anneke en Jan-Peter

Bedankt Rob voor de juiste koper van onze geliefde adria

5,0 score
2 juli 2020

Rob heeft ondanks de coronatijd toch de juiste koper weten te vinden
Voor beide partijen was de samenwerking prima .
Het is fijn zaken doen als je een betrouwbaar makelaar zoals Rob gevonden hebt
We zullen je zeker aanbevelen bij andere camperverkopers
Wederom onze dank Toon Abrahams

Toon abrahams


Share This