Onze klanten vertellen :

Reviews

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je mening achter, klik hier

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 168 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Goed dat ik bij de Campermakelaar terecht ben gekomen!

Rated 5 out of 5
20 oktober 2021

Afgelopen maand heb ik mijn zelfbouw camper via de Campermakelaar (Richard van Tinteren) verkocht. Dit is allemaal heel voorspoedig gegaan! Ik vond het fijn dat Richard de tijd, liefde en energie wat ik in mijn zelfbouw camper heb gestoken op een goede manier kon overbrengen in zijn verkoopverhaal en uiteindelijk op de nieuwe eigenaar van de camper.
Kortom een hele positieve ervaring!
Ik kan Richard dan ook aanbevelen als verkoopmakelaar van uw camper!
Ik wens de nieuwe eigenaar van mijn camper ook veel plezier van hun nieuwe aanwinst!

Ruud Schipper

Snel en conform afspraak

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Jeroen Last heeft als campermakelaar Limburg snel, volgens afspraak en zonder verdere inspanningen onzerzijds onze camper verkocht. We zijn zeer tevreden over wijze van presentatie van zichzelf en ook van de te verkopen camper. Boven verwachting snel is deze uiteindelijk verkocht. Wij kunnen Jeroen Last aan eenieder aanbevelen.

Henk Geraats

Professionele aanpak

Rated 5 out of 5
5 oktober 2021

Jeroen heeft de verkoop en voor ons dus aankoop van de Laika prima verzorgd. Uitgebreid geïnformeerd en tips over hoe met e.e.a. om te gaan.

Frans

Carthago Malibu verkocht door Ton Winter

Rated 4 out of 5
4 oktober 2021

Vanaf het eerste contact verliepen de gesprekken soepel. Ton kwam betrouwbaar over en is dat ook.
Binnen 5 weken verkocht Ton onze Malibu. Daar zijn we blij mee. Hij nam echt de moeite om alles goed te organiseren. Kortom een prettige Campermakelaar die goed kan luisteren en handelen.

Marion van der Veer

Feestje

Rated 5 out of 5
3 oktober 2021

Onze nieuwe camper werd aangeboden via campermakelaar Ton Winter. Dat was een heel plezierige ervaring. Voortvarend maar zonder enige druk heeft hij ons de gelegenheid gegeven de camper te bekijken en hem te laten keuren. Elke geringe onduidelijkheid werd snel en vriendelijk weggenomen. De overdracht was voor verkopers en voor ons het kleine feestje dat het zou moeten zijn.
Geen idee wat de brave man rekent natuurlijk, maar als we de camper weer zouden willen verkopen dan weten we hem weer te vinden.

Dolf van der Aart

Campermakelaar Jeroen Last

Rated 5 out of 5
1 oktober 2021

Super goed vlot en netjes geholpen door Jeroen. Duidelijke communicatie bij de verkoop van onze camper.
Alles binnen 2 weken afgehandeld. Van gesprek tot verkoop.

Jan Colen

Verkoop camper door Campermakelaar Limburg, Jeroen Last

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Prima en deskundig geholpen bij de snelle verkoop van onze Knaus, kan Jeroen Last van harte aanbevelen!

Hank

Campermakelaar Rob van Loosbroek

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Campermakelaar Rob van Loosbroek heeft binnen 2 weken onze camper verkocht en alles verliep in goed overleg.
Rob is altijd goed bereikbaar en wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten.

Geert

Verkoop camper Campermakelaar Friesland

Rated 5 out of 5
21 september 2021

Camper makelaar Friesland ingeschakeld om onze camper te verkopen. Is erg goed bevallen, een aanrader! Snelle reacties op mailtjes, duidelijke afspraken en vlotte afhandeling van de verkoop. Erg blij dat Martijn en Rachel alles voor ons geregeld hebben.

Fam. Lamsma

Camper verkocht bij Alexander Michielsen in Oud Gastel

Rated 5 out of 5
12 september 2021

Wij hebben de camper van onze vader hier verkocht.
Super service en goed en eerlijk contact.
In eerste instantie wilden we hemzelf verkopen, maar na dat Alexander onze belde waren we om.
Wil je een camper verkopen of kopen ga naar Alexander M. in Oud-Gastel
fijne en eerlijke vent.

petra van oosten

Verkoop camper

Rated 5 out of 5
11 september 2021

Hele goede en vlotte ervaring met deze makelaar West Brabant Zeeland snel verkocht en correcte afhandeling zeer aan te bevelen door ons hartelijk dank hiervoor

Margot

Zelfs het nemen van een paar vervelende hobbels ging soepel en klantgericht.

Rated 4 out of 5
8 september 2021

De verkoop van mijn fijne camper is door campermakelaar Ton Winter op een rustige en veilige manier verlopen. Ik zag op tegen het verkoop’ gedoe’ en werd via een medekampeerder gewezen op het bestaan van campermakelaar.nl.
De nieuwe eigenaar en ikzelf zijn allebei zeer tevreden over de vakkundige en vriendelijke afhandeling van het proces en gelukkig met de ontstane win-win situatie voor ons allebei.

D.G. de Jong

Prettig contact en goede service

Rated 4 out of 5
5 september 2021

Afgelopen maandag een camper gekocht via campermakelaar Utrecht, Ton Winter. Ik ben heel prettig geholpen, kreeg alle tijd om de camper te bekijken en er mee te rijden. Ook de afwikkeling van de administratieve zaken ging bijzonder prettig. Ton is erg servicegericht en helpt op alle fronten. Daarbij heb ik een heel mooie en goede camper gekocht. Ik kan iedereen de campermakelaar en Ton aanraden.

Sandra

Goede service en persoonlijke benadering

Rated 5 out of 5
1 september 2021

Wij hebben een prachtige 5-persoons alkoof camper gekocht bij campermakelaar Bert Keukenkamp in Raalte. De persoonlijke benadering en uitstekende service heeft ons geholpen bij de aankoop van onze camper.
Fam. Fontein

Tjeerd

Camper gekocht

Rated 4 out of 5
27 augustus 2021

Camper gekocht via Luc Huiskamp, goede voorlichting, eerlijke voorlichting, als zeer prettig ervaren, kan iedereen aanraden via campermakelaar een camper te kopen!

van den Top

Prettige en correcte samenwerking

Rated 5 out of 5
27 augustus 2021

Het contact en de omgang met Rob van Loosbroek heb ik als zeer prettig ervaren. Rob komt afspraken na en is altijd netjes op tijd.

G. van Kessel

Absolute aanrader

Rated 5 out of 5
27 augustus 2021

Mijn camper is verkocht door de Campermakelaar Luc Huiskamp dit proces verliep zeer prettig zonder hem had ik mijn camper denk niet verkocht!!Zeker aan te bevelen Peter van Beijeren

Peter van Beijeren

Goede en prettige bemiddeling bij verkoop camper via Luc Huiskamp

Rated 4 out of 5
25 augustus 2021

Wij zijn zeer tevreden over deskundige wijze waarop Luc Huiskamp werkte bij de verkoop van onze camper.
Vanaf het eerste contact voelde het goed en betrouwbaar.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen die overweegt zijn camper te verkopen.
Fam. Lamers

Fam. Lamers

Heel blij met Bert Keukenkamp

Rated 5 out of 5
7 augustus 2021

Eerst geprobeerd zélf onze camper te verkopen. Bert Keukenkamp hield bescheiden zijn vinger aan onze pols. Hij is eerlijk, vriendelijk, heeft kennis van mensen, van campers en van bemiddelen. Het voelde heel goed met hem in zee te gaan. Achteraf(!)
gezien, hadden we Bert meteen moeten inschakelen. Hij heeft zijn netwerk en enthousiasme. De communicatie verliep vlot en transparant. Onze camper is dankzij Bert Keukenkamp vlot verkocht voor een eerlijke prijs.

Ger en Hanneke

Buitengewoon goed begeleid en geadviseerd door Sake Akkerman bij de verkoop van mijn camper

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Wij zijn erg tevreden over de transparante verkoopbegeleiding van Sake Akkerman van Campermakelaar bij de verkoop van onze camper.
Was onze eerste ervaring met een campermakelaar.
Voelde erg vertrouwd.
Nam alle tijd voor de presentatie en vragen.
Sake gaf eerlijk goed advies, reageerde altijd snel op vragen die ik stuurde en reageerde snel .
Kan Sake iedereen aanbevelen voor de verkoop van een camper.
Nogmaals bedankt Sake een dikke 10.!!
Vriendelijke groet ,
Hans de Vries

Hans de Vries

Prima

Rated 5 out of 5
27 juli 2021

Bert Keukenkamp heeft onze camper verkocht. Helemaal top. Helemaal niks op aan te merken.

Bianca

Klantgericht, actief, behulpzaam, betrouwbaar

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Bert Keukenkamp is een uitstekende campermakelaar. Hij neemt de tijd. Bert is erg klantgericht, zowel voor de verkoper de als kopende partij.
Bert is altijd vriendelijk en goedlachs.
Hij heeft lol in zijn werk en straalt dat uit. Dank voor je goede zorgen Bert

Edwin &Monique

Prima samenwerking en goed geregeld

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

Onze camper is verkocht met de samenwerking met Richard van Tinteren. Er is altijd goed overleg geweest en Richard was altijd bereikbaar. Bijzonder tevreden.

Ed Bakker

zeer tevreden over service

Rated 5 out of 5
15 juli 2021

Goede ervaringen met Alexander Michielsen. Duidelijke en heldere uitleg, prima voorwaarden en snelle afronding. Kortom erg tevreden

Karin Smit

Onze Camper via Richard van Tinteren verkocht hele goede ervaring erg klant gericht.

Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Had niet het idee onze camper via makelaar te verkopen na afspraak met Richard klikte het, is goede keuze geweest.
Alles voor koper en verkoper keurig geregeld , snelle reactie als er vragen waren zal zeker volgende keer contact met Richard opnemen want dat ontzorgen is goed bevallen.

Peter Hilkman

Ben zeer tevreden bedankt Rob

Rated 4 out of 5
1 juli 2021

Ben zeer te spreken over de aanpak van de verkoop de makelaar in ons geval Rob van Loosbroek
Geven wij een 10 komt zijn afspraken na en is altijd op tijd.

Jos Theunissen

Buitengewoon goed begeleid en geadviseerd door Alexander bij de verkoop van mijn camper

Rated 5 out of 5
19 juni 2021

Heldere communicatie, status updates en veel hulp geleverd.
Mijn dank is groot.

Liesbeth Hughes

Wij zijn positief.

Rated 4 out of 5
17 juni 2021

Met campermakelaar Klaas Dirksen hebben we onze camper kunnen verkopen. Klaas is prettig in de omgang en weet wat hij moet doen. Neemt je echt al het werk uit handen. Let wel ook de onderhandelingen over de verkoopprijs gaan buiten je om. Het bod dat makelaar uitonderhandelt met koper en het bod dat hij voorlegt aan jou als verkoper/opdrachtgever bepaalt zijn marge.

Ben Logher

Comfortabele goede service

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

Wij zijn zeer tevreden over de verkoopbemiddeling van Richard. Hij heeft er echt goed werk van gemaakt. Een mooiere online brochure had ik er niet van kunnen maken. Hij verkocht onze camper binnen 1,5 week. Echt petje af! Erg fijn. Een eventuele volgende verkoop mag Richard weer doen.

Martijn & Hester

Wat een geweldige ervaring met Richard van Tinteren

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Dank je wel Richard voor je behulpzaamheid je geduld , ervaring en bovenal je persoonlijkheid.
Door jou hebben wij deze mooie Camper nu voor de deur staan.
Je heb alles geweldig uitgelegd en gedemonstreerd en het voelde heel vertrouwd .
Ik raad het iedereen aan om via de Campermakelaar te kopen

Angelique & Rob

Share This