Verzekering

 Welke camperverzekering heb ik nodig?
Een camperverzekering is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u lekker op pad wilt met uw nieuwe camper maar wel noodzakelijk.

Uw campermakelaar kan u daarin adviseren.

Om u op weg te helpen vindt u hieronder alvast een korte opsomming van een aantal (camper)verzekeringsmaatschappijen.
Wij hebben door onze lange ervaring en feedback van klanten een zeer goede ervaring met Camperverzekerd. Een maatschappij die alleen maar campers verzekerd en exact weet wat er nodig is om een camper goed te verzekeren. Er is een handige tool op hun site waar u de gegevens van uw camper kunt invullen en u ziet direct wat de premie gaat worden. https://www.camperverzekerd.nl/camper-verzekeren

U kunt dit eenvoudig zelf maar uiteraard kunnen wij u helpen om alle gegevens van uw nieuwe camper in te vullen om tot een juiste premie te komen. Uw campermakelaar kan u hierbij assisteren.
De No-claim korting van uw auto kan gewoon meegenomen worden.
Bij Camperverzekerd kunt u de verzekering ook combineren met de Europa pechhulp service (  https://www.camperverzekerd.nl/europa-pechhulp  ).
Mooi alles compleet op één adres om later geen discussie te krijgen waar een claim moet liggen wat weleens gebeurt als u twee verschillende maatschappijen heeft.