Garantie

Betrouwbare bescherming tegen reparatiekosten.

Normaal gesproken heeft u bij de aanschaf van een camper van een particulier geen mogelijkheid tot garantie. Campermakelaar heeft de unieke mogelijkheid om een camper die u via Campermakelaar.nl koopt toch aan te schaffen met garantie. Campermakelaar werkt hiervoor samen met CarGarantie.
Onder bepaalde voorwaarden kunt u de camper aanschaffen met 6 maanden garantie. Deze kunt u uitbreiden naar 12 of zelfs 24 maanden. Dit is onder andere afhankelijk van de leeftijd van de camper.
Vraag uw makelaar naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Met bijna 52 jaar ervaring, ongeveer 200 miljoen euro aan premie-inkomsten per jaar en een aanwezigheid op de markt in 21 landen is CG Car-Garantie Versicherungs-AG een van de belangrijkste gespecialiseerde verzekeraars voor garantieprogramma’s voor nieuwe en gebruikte voertuigen in Europa. Meer dan 40 fabrikanten/importeurs en meer dan 23.000 gespecialiseerde dealers vertrouwen op de individuele garantieprogramma’s en de kwalitatieve dienstverlening van CarGarantie. Als betrouwbare partner richt CarGarantie zich op stabiliteit en een lange levensduur.

Uw voordelen:

Als u kiest voor een garantie van CarGarantie ontvangt u uw persoonlijke garantiedocumenten die u zekerheid bieden, ook bij de doorverkoop van uw camper:

 • Vermelding van de garantiedekking
 • Overzicht van de onderhoudsbeurten in een oogopslag
 • De garantie is overdraagbaar
 • Geldig in heel Europa

Vertrouwen

U koopt een gebruikte camper in vertrouwen. Deze camper is door uw makelaar geselecteerd, uitvoerig gecontroleerd en op professionele wijze aan u uitgelegd. U kunt dus zeker zijn dat uw camper zich in uitstekende staat bevindt. Toch kan pech niet uitgesloten worden. Met deze garantie bent u beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.

Wat mag u van de garantie verwachten:

 • Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
 • Geldig in heel Europa
 • Vakkundige reparaties door merkdealer
 • Directe financiële afhandeling met CarGarantie

LET OP, belangrijk:

Wat te doen bij reparatie?

 • Neem contact op met een merkdealer
 • Uw dealer repareert en handelt het af met CarGarantie
 • Meldt reparaties altijd VOORAF bij carGarantie

Dat betekent voor u een comfortabele en ongecompliceerde ondersteuning.
Bent u niet direct in de buurt van uw dealer, wendt u zich dan tot de dichtstbijzijnde officiële dealer van uw merk.

Laat deze dealer altijd met CarGarantie contact opnemen alvorens de reparatie uit te voeren.

Wij kunnen de camper leveren met twee soorten garantiedekking:

Indien u een camper middels bemiddeling bij ons aanbiedt gaan wij kijken of u camper geschikt is om op te nemen met garantie. De camper moet namelijk het juiste onderhoud hebben gehad en op tijd. Dit moet u middels facturen aan kunnen tonen. Overleg met uw makelaar wat de mogelijkheden zijn.